; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

FOTO: Simona Bălănescu s-a distrat în club cu noul iubit

22 March 2012

Marţi, 20 martie, vedeta Antenei 2, Simona Bălănescu, s-a afişat pentru prima oară în public noul ei iubit, cântăreţul Rareş Dragomir (băiatul lui Marius Dragomir) la petrecerea de lansare a clubului Bound din Centrul Capitalei. Cei doi sunt împreună doar de trei luni şi par extrem de fericiţi împreună, semn că prezentatoarea TV traversează cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei după divorţul de anul trecut.

La eveniment, au participat numeroase vedete printre care Mihai Morar, Nico, Raluca Moianu, Adelina Pestriţu, Andrei Hrebenciuc, Gina Maican, Andrei Leonte, Cosmina Păsărin şi Tavi Colen.

Petrecerea a inclus şi un moment artistic realizat de o nouă voce pe piaţa muzicală românească, Larisa Borza. Când atmosfera s-a încins, Tavi Colen a început să cânte cu Larisa şi împreună au realizat un mini-duet aplaudat de publicul prezent.

Astăzi, 22 martie, băieţii de la Fly Project vor susţine un concert în Clubul Bound, în cadrul căruia Tudor va interpreta cele mai tari piese ale trupei la un microfon în valoare de 6.000 de euro. Cel mai recent single al lor se intitulează Musica'.

Vedeţi aici poze de la petrecere:

adelina-pestritu

Picture 1 of 10

Adelina Pestritu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare