; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Simon Cowell o vrea pe Mariah Carey la „X Factor”

01 February 2012

Creatorul îndrăgitului format, care a debutat şi în România în toamna trecută, are planuri mari pentru următorul sezon al versiunii americane, adică al doilea: el vrea s-o convingă pe Mariah Carey să se alăture echipei juraţilor, potrivit Daily Mail.

Cowell şi-ar fi dorit-o încă de anul trecut, însă Mariah nu a putut onora invitaţia, deoarece născuse gemeni cu puţin timp înainte.

Simon îi vrea doar pe cei mai buni pentru «X Factor», iar Mariah este cea mai bună', a declarat o sursă apropiată situaţiei.

Pe de altă parte, Nick Cannon, soţul divei, nu e foarte încântat de idee, dând de înţeles că aceasta va refuza oferta lui Cowell.

De ce ar vrea soţia mea să se alăture unui astfel de show? Pentru cineva care are o carieră legendară, nu ştiu de ce ar accepta', a spus acesta.

Între timp, Cowell a trecut tot show-ul printr-o schimbare la faţă drastică, începând cu juraţii, după un prim sezon sub aşteptări. Jurata Nicole Scherzinger şi prezentatorul Steve Jones au fost daţi afară, iar Paula Abdul, o febleţe mai veche de-a englezului, a confirmat că nici ea nu va reveni pentru sezonul doi.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare