; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Silviu Prigoană vine la „Te pui cu blondele?”

22 March 2011

Silviu Prigoana la "Te pui cu blondele?"Seria ediţiilor de colecţie „Te pui blondele?' va continua mâine (23 martie), la Antena 1, cu Silviu Prigoană, de la ora 20.20. După ce, în sezoanele trecute, Adriana Bahmuţeanu, soţia lui Prigoană, şi-a pus cultura generală la încercare în emisiunea lui Dan Negru, parlamentarul a acceptat şi el invitaţia şi le va face faţă celor 50 de blonde din show.

La filmări, Prigoană a fost spectaculos ca de obicei, încercând chiar să fure meserie' de la amfitrionul Dan Negru. A vorbit în gura mare, a gesticulat şi a încercat chiar să le ofere bani concurentelor atunci când nu au ştiut răspunsul corect.

Cerut de Bahmu

După tipicul emisiunii, blondele l-au luat la întrebări şi pe Prigoană, dorind să afle, de exemplu, de ce s-a căsătorit cu Adriana Bahmuţeanu. Parlamentarul a recunoscut cu sinceritate: Pentru că m-a cerut!'.

Întrebat şi care a fost profitul lui pe anul trecut, invitatul, care e şi om de afaceri, s-a gândit bine şi a răspuns: Ultimul model de Prigoană' (adică Eduard Gabriel, născut în decembrie 2010, n.r.).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare