; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Silviu Prigoana la 40 de Intrebari cu Denise Rifai

Silviu Prigoană, următorul invitat la „40 de întrebări cu Denise Rifai” (Kanal D)

20 November 2020

Omul de afaceri Silviu Prigoană vine la 40 de întrebări cu Denise Rifai', marți, 24 noiembrie, de la ora 23:15! Așa cum și-a obișnuit telespectatorii, Denise Rifai va pune acele întrebări menite să clarifice o sumedenie de subiecte apărute în presă de-a lungul timpului, și de această dată referitor la un personaj extrem de puternic din punct de vedere al imaginii publice.

Fondator al primei televiziuni de știri din România, businessman, fost deputat,  numele lui Silviu Prigoană  a fost în atenția publică și prin lungul șir de mariaje și divorțuri.

Viața nu l-a scutit de încercări majore, decesul primei soții și accidentul care i-a schimbat radical viața nu l-au descurajat, Silviu Prigoană  reușind să își construiască un adevărat imperiu.

Cu toate că viață personală a acestuia a ținut  multă vreme primele pagini ale tabloidelor, prin divorțurile repetate, în ultima perioadă, Silviu Prigoană a fost  foarte  rezervat în ceea ce privește aparițiile pe scena publică.

              „Divorțurile de Adriana Bahmuțeanu au fost doar pentru publicitate?', „A fost gunoiul românilor șansa dumneavoastră de a face avere?', „V-ați simțit complexat de handicapul dumneavoastră?', „Sunteți un bărbat zgârcit?', „De ce ați fost un escroc în politică?' sunt doar câteva din cele 40 de întrebări adresate lui Silviu Prigoană, în ediția de marți seară a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai'. 

            

 Nu pierdeți, marți, 24 noiembrie, de la 23:15, la „40 de întrebări cu Denise Rifai', un interviu revelator despre un personaj public extrem de interesant, cu o poveste de viață incredibilă, Silviu Prigoană.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare