; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Silviu Petcu vrea să ştie ce drepturi au concubinii

24 March 2012

În această sâmbătă, primul subiect de la Distractis Show este unul de mare actualitate: clonarea maşinilor. Într-o operaţiune de rutină, patrulând cu scuterul cel nou, luat din fonduri europene, Ialomiliţianu (interpretat de Florin Constantin) le explică celor mici cum se aplică legea pe stradă.

Ei opresc un scuterist (Mircea Postelnicu) care are în spate o sexy autostopistă (interpretată de Alma Căldare). Se constată că cele două scutere sunt înmatriculate cu aceleaşi numere.

Regizorul Cristi Greţcu, agentul publicitar Doru Pârcălabu, actorii Mircea Postelnicu şi Alma Căldare, dar şi personaje celebre ca Băsescu (Dan Rădulescu) şi Oprescu (Fakiru) filmează noul clip pentru promovarea turismului românesc. Scenariul este unul stupid, iar regizorul se ceartă cu cei din agenţia care au propus scenariul. Elena Udrea, expertă în materie, este invitată în comisia de evaluare.

Ce drepturi au concubinii?

Interviul Distractis Show dezbate drepturile concubinilor. Silviu Petcu îi intervievează pe Doru Antonesi, ca reprezentant al soţilor, pe Gyuri Pascu, reprezentant al concubinilor şi pe Paula Chirilă, soţia concubină. Discuţiile pe marginea noilor prevederi legislative, care acordă şi concubinilor drepturi similare cu ale soţilor, sunt prilej pentru cei doi de a afla că soţia unuia este concubina celuilalt.

Invitaţii rubricii „De ce râd chitarele?' din această ediţie sunt membrii trupei Proconsul, care se întâlnesc cu Marian Dristor (Cristian Geţcu), Doina Paraschiv (Paula Chirilă) şi sunetistul diliu (Cătălin Mireuţă) în studioul de înregistrări. Marian Dirstor se oferă să fie producătorul trupei Proconsul.

Rubrica „Părerea mea' îi aduce în scenă pe Silviu Petcu (gazda discuţiei), pe asistenta Anca Florescu şi pe pensionarul nebun Florin Constantin pentru a vorbi despre criza ouălor. Dacă se scumpesc, se scumpesc, dacă nu, nu. Nu se înţelege nimic.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare