Modifica setarile cookie
Homepage  / Interviul altfel

INTERVIUL ALTFEL. Silviu Petcu a dat arhitectura pe umor

de Redactia Tvmania

Silviu Petcu s-a „mulţumit” să-i facă pe compatrioţi să râdă alături de colegii din fostul grup Divertis şi actualul Distractis.

 

Săptămâna asta te-a uimit la TV…„Eram obişnuit ca oamenii politici să vină la televizor, dar invers… Am fost surprins de plecarea Cristinei Ţopescu de la Prima TV. Îi doresc să schimbe mult mai multe minţi decât a reuşit de la pupitrul ştirilor”.

Ultima emisiune TV la care ai nimerit zappând şi te-a prins imediat a fost… “«MasterChef»” pentru că… “era cu mâncare şi băutură. Şi cum mie îmi plac amândouă… Dar la un moment dat au început să vorbească şi farmecul s-a dus… ca şi paharul din faţa mea”.

Cel mai trăsnit personaj TV al momentului ţi se pare… “Trăsnit? Poate ai vrut să întrebi «normal», că de ăştia cam ducem lipsă”.

Cel mai interesant format TV străin ţi se pare… “The Voice” pentru că… “e un concurs cu profesionişti actuali sau în devenire. Dacă ai timp, merită să te uiţi”.

Ultimul film care te-a făcut să simţi că ai dat degeaba banii pe bilet este… “«The Hobbit» (prima parte). Un dèja vu… Trei filme de câte trei ore fiecare despre o călătorie din punctul A în punctul B, cu monştri, dragoni şi pitici foarte mici la stat, dar nu şi la sfat”.

Cel mai recent ai dat search pe Google la… “«Cine este Rareş Bogdan?» şi «Cât costă un bilet RATB?» (prima întrebare pentru a afla de noua slujbă de spălător de feţe la USL şi a doua întrebare pentru răspunsul următor din chestionar)

Un bilet RATB costă… “1,3 lei”

În copilărie ai jucat, la serbare, rolul lui… “Nică Apetrei din «Amintiri din copilărie», cu costum popular, chimir, căciulă, ilic, iţari…”.

În copilărie visai că atunci când vei creşte mare vei deveni… “arhitect” pentru că… “ce poate fi mai frumos decât să îmbini ingineria cu arta? Şi visam să zbor pe lună… ceea ce aproape s-a şi întâmplat, dar doar la nivel de cap!”.

Prima ta amintire, de la… “2 ani”, este… “eram la Mănăstirea Văratec cu familia. A început o furtună şi ne-am adăpostit într-o chilie. Tunetele erau amplificate de cupola chiliei… mi s-a părut infernul pe pământ. De atunci, când tună caut o fustă să mă pot ascunde (râde)”.

Cel mai de preţ obiect pe care îl posezi este… “Ceasul Atlantic de la tata” pentru că…“e de la tata”.

Dacă mâine te-ai trezi şi ai fi Bruce Willis, ai… “Înceta să mai răspund la întrebările astea!”

Vacanţa perfectă înseamnă pentru tine… “Maximum 13 grade latitudine nordică sau sudică, la alegere, familia şi prietenii de jur împrejur… Restul e tăcere”.

Gadgetul la care visezi momentan este… “Blackberry Z10”

Cea mai bună glumă pe care o ştii este… “La anul o să ne fie mai bine…”.

Comedia la care râzi mereu e… “«Airplane!» (1980)”.

Filmul pe care îl revezi de Sărbători, în fiecare an, cu plăcere este… “Nu mă uit la TV în general, iar de Sărbători nici atât”.

Primul film pe care l-ai văzut la cinematograf a fost… “«Crăiasa Zăpezilor», singur, în clasa a doua, la Cinema Tineretului (cinematograf veşnic neîncălzit), în Iaşi, în februarie” şi te-a impresionat pentru că… “Pentru mine, ăsta a fost primul film 4D, pentru că temperatura de pe ecran era şi în jurul nostru, totul era real!”.

Cel mai tare erou de acţiune din filme este… “Iron Man, pentru că e cu Robert Downey Jr.”.

Pe o scară de la 1 la 10, cât eşti de celebru/celebră? “1… 10 e pentru alde Tonciu”.

Plăcerea ta vinovată la TV este… “Pe National Geographic, «Megastructuri». Acolo sunt oamenii adevăraţi, care n-au nevoie de rating ca să rămână nemuritori”.

Ce ştii să faci mai bine decât toţi cunoscuţii tăi? “Să ascult şi să fac pantomimă”.

Cel mai interesant lucru/loc din oraşul tău natal… “sunt grotele de pe Dealul Repedea” pentru că… “sunt unice şi acolo mi-am petrecut copilăria”.

Cel mai interesant lucru/loc din Bucureşti este… “Pădurea Jandarmeriei” pentru că… “e pe cale de dispariţie”.

 
Urmărește-ne pe Google News
 
 
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te