Homepage  / Vedete româneşti

Silviu Mircescu este un tată mândru. Fiul de trei ani și trei luni deja îi calcă pe urme: „Este foarte bun actor, mai ales când își dorește ceva”

Silviu Mircescu este un tată mândru. Fiul de trei ani și trei luni deja îi calcă pe urme: „Este foarte bun actor, mai ales când își dorește ceva”
9

de Cristina Țapu,

Silviu Mircescu traversează un an foarte bun din punct de vedere profesional. Serialul în care joacă, „Clanul” se bucură de un succes formidabil în rândul telespectatorilor, iar Silviu este implicat în tot felul de proiecte care îi aduc satisfacție. Actorul a dezvăluit că și fiul său, de trei ani și trei luni, îi calcă pe urme.

Fiul lui Silviu Mircescu i-a moștenit pasiunea pentru dans și actorie

Într-un interviu acordat pentru Impact, Silviu Mircescu a vorbit despre eforturile pe care le depune în carieră, dar și despre viața de familie. Actorul a dezvăluit că fiul său, de doar trei ani și trei luni, pare să-i fi moștenit înclinația pentru dans și actorie. Micuțul este un actor desăvârșit, mai ales când își dorește să obțină ceva de la părinți, a povestit Silviu.

Silviu Mircescu Ultimul TribIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„L-am luat (n.r – pe fiul său) mai mult la teatru. A fost și la filmare cu mine, pe vremea cand jucam în Vlad. Mă vede la televizor tot timpul, în fiecare luni, în Clanul. E mândru, dar deocamdata are 3 ani si 3 luni.

Să știi că îi place (n.r.- în lumina reflectoarelor), mă moștenește. Are și ureche muzicală, dansează foarte bine pentru vârsta lui. E și foarte bun actor, mai ales când își dorește ceva.”, a declarat Silviu Mircescu, conform Impact.ro.

Care a fost cel mai dificil rol jucat de Silviu Mircescu

Când a fost întrebat despre cel mai dificil rol pe care l-a interpretat până acum în cariera sa, Silviu Mircescu a afirmat că toate proiectele sale au reprezentat provocări imense pentru el. Cu toate acestea, menționează că rolul său preferat rămâne cel pe care l-a pregătit pentru teza sa de licență la terminarea facultății.

Toate rolurile pe care le-am făcut sunt grele, pentru că pentru fiecare dintre ele mă consum și pun tot ce am pe tava. Unul dintre rolurile mele preferate, care a fost foarte greu, e de pe vremea când eram în facultate, Treplev în Pescarusul. A fost rolul meu de licență.”, a povestit Silviu Mircescu.

Sursă foto: Instagram Silviu Mircescu – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton