; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Silvia Popescu la Bravo, ai stil! (1)

Silvia Popescu, câștigătoarea a două sezoane „Bravo, ai stil!”, revine în fața juraților emisiunii

26 February 2019

Inca de la debutul acestui sezon Bravo, ai stil!', discutii aprinse intre concurente si acuzatii grave au fost lansate de acestea, curgand reprosuri cum ca unele dintre acestea au parte de ajutorul unui stilisti, in conceperea anumitor tinute vestimentare. Pe parcursul editiilor trecute, s-au purtat batalii' pe seama acestui subiect sensibil; ba chiar s-au adus dovezi si s-au facut declaratii in detaliu; in ciuda acestor lucruri, concurentele indicate au contestat vehement acuzatiile.

In editia de maine seara, difuzata incepand cu ora 22:00, la Kanal D, atat juratilor, cat si concurentelor Bravo, ai stil!' li s-a pregatit o surpriza de zile mari. Silvia Popescu, castigatoarea a doua sezoane ale show-ului de fashion revine in platoul Bravo, ai stil!', motivul fiind unul neasteptat. Mult mentionata in conflictele concurnetelor, excentrica Silvia vine maine seara la Bravo, ai stil!' pentru a lamuri lucrurile. Tanara recunoaste ca a fost contactata de concurente, dar ca a refuzat orice colaborare. In schimb, aceasta detine informatii cu privire la anumite concurente care ar beneficia de ajutorul unor stilisti in aceasta competitie.

Voi pe cine credeti ca stilizez? Poate atat pe Bianca, cat si pe Corina! Poate pe amandoua, poate pe niciuna. Recunosc ca am fost apelata, dar am refuzat', spune Silvia.

Intregul moment, dar si alte informatii oferite de Silvia le veti putea afla in editia de maine seara a show-ului Bravo, ai stil!', difuzata la ora 22:00, la Kanal D!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare