; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Silvia navarro jackqueline bracamontes

Silvia Navarro și Jacky Bracamontes revin pe micile ecrane. În ce telenovelă vor juca

27 October 2020

Silvia Navarro s-a întors pe platourile de filmare după 2 ani de pauză într-un nou proiect în care va juca alături de Jacqueline Bracamontes, care a fost absentă din astfel de producții timp de 11 ani, ultima telenovelă în care a jucat fiind „Sortilegio'. 

Cele două filmează în prezent în Miami, pentru o producție marca Telemundo, „La suerte de Loli'. Este primul proiect pentru ambele actrițe la Telemundo, după ce acestea au fost în trecut actrițe exclusive ale companiei Televisa și, de asemenea, prima telenovelă în care cele două vor juca împreună. 

Actrițele au început deja să posteze pe Instagram fotografii de la filmări și par extrem de entuziasmate de noul proiect: „Filmăm și ne distrăm mult alături de cea mai tare', a scris Jacky Bracamontes, iar Silvia Navarro i-a răspuns: „Ești cea mai tare', semn că cele două au legat deja o frumoasă prietenie. 

 

 

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 

 

Grabando (y divirtiéndonos mucho) con la top de tops… @silvianavarroyya ❤️ #lasuertedeloli @lasuertedeloli

O postare distribuită de Jacky Bracamontes (@jackybrv) pe


 

Silvia Navarro îl va avea ca partener pe actorul Osvldo Benavides, iar din distribuție mai fac parte Gaby Espino și Rosa María Bianqui.

 

Loli este producătoare de radio de succes, singură și libertină care își trăiește viața fără niciun compormis. Niciodată nu și-a găsit iubirea adeărată așa că a decis să nu devină mamă. Cu toate acestea, după moartea neașteptată a prietenei sale cele mai bune aceasta va deveni custotele legal al copiilor săi. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare