; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Silvia Navarro

Silvia Navarro începe filmările la o nouă telenovelă

24 May 2017

La câteva luni după ce a terminat telenovela „La candidata', Silvia Navarro (38 de ani) a acceptat să fie protagonista unui nou serial, la care va lucra din nou cu producătoarea Giselle González.

Conform peopleenespanol.com, noua telenovelă se numeşte „Nadie más en el mundo' şi va fi difuzată anul acesta de postul american Univision. Serialul, ale cărui filmări vor începe în iulie, este un remake după o producţie tv argentiniană, „Amar después de amar', care s-a terminat, de curând, în ţara de origine.

Telenovela „Nadie más en el mundo' spune povestea a două familii. În urma unui accident de maşină, iese la iveală idila dintre un bărbat căsătorit (tată de gemeni) şi o femeie de afaceri, şi ea mamă a doi copii. Cei doi încearcă din răsputeri să-şi ţină ascunsă aventura şi să-şi protejeze căsniciile, însă, odată cu tragicul eveniment din vieţile lor, lucrurile iau o întorsătură neaşteptată. 

În afară de Silvia, din distribuţia serialului vor mai face parte Adriana Louvier şi Arath de la Torre (într-un rol negativ). Actorii Jorge Salinas, Gabriel Soto, Julián Gil şi Sergio Basáñez sunt şi ei doriţi în acest nou proiect TV realizat de Televisa.

Pe micile noastre ecrane, pe Silvia Navarro aţi văzut-o în telenovele precum „Inima mea e a ta', „Dragoste şi luptă', „Secrete din trecut'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare