; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Silvia Ioniță a slăbit 10 kilograme. Cum s a transformat prezentatoarea știrilor de la Kanal D

Silvia Ioniță a slăbit 10 kilograme. Cum s-a transformat prezentatoarea știrilor de la Kanal D

10 May 2021

Silvia Ioniță a slăbit 10 kilograme, iar transformarea este uimitoare!  Prezentatoarea știrilor de la Kanal D a dezvăluit cum a reușit să ajungă, după mult timp, la 55 de kilograme.

„Efortul de a slăbi aceste kilograme nu a fost mic. Mi-a luat ceva timp doar să mă hotărăsc să încep dieta şi un an să ajung la forma aceasta. 

Silvia
 Vezi galeria foto >

Dar, odată hotărâtă, nu m-am mai alintat cu pauze dese sau alte scuze. Sunt destul de activă, nu ocolesc mersul pe jos într-un ritm alert, urcatul scărilor chiar dacă funcţionează liftul şi tot felul de alte activităţi care implică mişcarea', a declarat Silvia Ioniță pentru Click.

Prezentatoarea știrilor de la Kanal D a povestit și ce alimente evită în alimentația sa și cine a reușit să o ajute pentru a ajunge la această siluetă:

„Iar în alimentaţie fug de E-uri! Magia a fost făcută de Sonia Burtic, minunata mea prietenă nutriţionist, care a făcut dieta: trei mese pe zi (când am timp) şi o gustare opţional! N-am eliminat decât fast food-ul şi am micşorat drastic porţiile de dulce şi de pâine. Ba chiar am adăugat în alimentaţie fructe, legume şi salate spre care altă dată nu mi-aş fi întors privirea – ţelină, gulie, rucola, spanac, papaya, kiwi', a mai dezvăluit Silvia Ioniță

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare