Homepage  / Vedete străine

Sıla Türkoğlu nu își mai ascunde iubitul. Cine este Ata Ayyıldız, bărbatul care a cucerit-o

Sıla Türkoğlu nu își mai ascunde iubitul. Cine este Ata Ayyıldız, bărbatul care a cucerit-o
16

de Cristina Țapu,

Actrița Sıla Türkoğlu este îndrăgostită până peste cap de iubitul său, Ata Ayyıldız, pe care nu-l mai ține ferit de privirile curioșilor și alături de care participă adesea la evenimentele mondene din Turcia.

Sıla Türkoğlu are o relație cu afaceristul Ata Ayyıldız

Una dintre cele mai discutate relații din mediul online, cea a cunoscutei actrițe Sıla Türkoğlu și noul ei partener, continuă să capteze atenția internauților. Deși până acum vedeta din „Moștenirea” a fost discretă în privința identității iubitului său, situația s-a schimbat. În prezent, cei doi nu se mai feresc și își manifestă dragostea în mod public, participând împreună la diferite evenimente mondene.

sila 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Actrița, în vârstă de 25 de ani, și-a făcut publică noua relație pe contul său de Instagram, unde a adunat deja o comunitate de peste 2 milioane de fani.

Ata Ayyıldız, noul iubit al actriței Sıla Türkoğlu, este un antreprenor cunoscut în Turcia. El este fondatorul unei afaceri în domeniul cafelei și ciocolatei, iar de-a lungul timpului a colaborat cu numeroase personalități din lumea showbizului. Relația lor a devenit publică recent, când cei doi au fost surprinși împreună la evenimente mondene, atrăgând atenția presei. Sıla a abordat relația într-un mod discret la început, dar cu timpul cei doi și-au făcut apariția împreună la diverse evenimente

Sıla Türkoğlu, o actriță talentată de doar 25 de ani, a captat atenția publicului turc și internațional prin interpretările sale memorabile și carisma sa inconfundabilă. Născută în Turcia, Sıla a devenit cunoscută publicului larg datorită rolului său din serialul popular „Kızılcık Şerbeti”/ „Serbet de afine” în care joacă personajul Doğa, un rol care i-a adus recunoaștere și apreciere din partea criticilor și fanilor.

Sıla a debutat în actorie în urmă cu șase ani

Originară din Izmir, Sıla Türkoğlu a debutat în actorie în 2018 cu un rol în serialul „Ağlama Anne”, „Moștenirea” fiind cel de-al treilea ei proiect TV. Pe micile noastre ecrane ea mai fost văzută, tot la Happy Channel, în serialul „Jurământul” („Yemin”), alături de actorul Gökberk Demirci. 

Sıla a început să își construiască cariera în domeniul divertismentului la o vârstă fragedă. După ce a studiat artele spectacolului, a început să participe la audiții și a reușit să obțină roluri în diverse producții de televiziune și film. Rolul din „Kızılcık Şerbeti” a reprezentat un punct decisiv în cariera sa. Serialul a devenit un hit în rândul telespectatorilor, iar Sıla a fost apreciată pentru abilitatea sa de a aduce profunzime și autenticitate personajului său.

Sıla Türkoğlu a avut o relație de scurtă durată și cu actorul Alp Navruz

Sıla Türkoğlu („Moștenirea”, „Jurământul”, „O dragoste”) și Alp Navruz („Agenția de talente și sentimente”, „Ține-mă de mână!”, „Îngeri tăcuţi”) s-au despărțit după câteva luni de relație la sfârșitul lui 2023.

Înainte să fie cu Sıla, Alp a avut o relație cu o altă turcoaică cunoscută, Ayça Ayşin Turan, pe care a cunoscut-o la filmările serialului „Ada Masalı” („Povestea de pe insulă”). Si de Ayça, Alp s-a despărțit destul de rapid, după aproape un an de relație. La rândul ei, Sıla s-a mai iubit și cu Doğukan Güngör, de care s-a îndrăgostit pe platourile serialului Kızılcık Şerbeti” („Serbet de afine”) și cu Halil Ibrahim Ceyhan, partenerul ei din „Moștenirea”.

Sursă foto: Instagram

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton