Homepage  / Seriale / Seriale americane

Sigourney Weaver va juca într-un serial realizat de Amazon

Sigourney Weaver va juca într-un serial realizat de Amazon

de Ioana Maria,

Sigourney Weaver (71 de ani) va fi vedeta serialului de șapte episoade „The Lost Flowers of Alice Hart”, produs de Amazon, care ecranizează best-sellerul lui Holly Ringland, scrie deadline.com. 

Vedeta americană va fi protagonista serialului inspirat de volumul „Florile pierdute ale lui Alice Hart”, romanul de debut al scriitoarei australiene Holly Ringland, tradus și la noi, dar se va regăsi pe generic și ca producător executiv. 

 

Cartea a câștigat General Fiction Book of the Year în cadrul Australian Book Industry Awards în anul 2019 și s-a aflat în primele zece titluri pe listele celor mai bine vândute cărți din Australia în 2018 și din Statele Unite în 2019. Tradus în peste 30 de țări, romanul vorbește despre poveștile pe care ni le spunem pentru a supraviețui. Alice Hart, eroina romanului, a avut o copilărie violentă, care încă îi bântuie viața de adult. După o tragedie familială în care și-a pierdut atât tatăl abuziv, cât și mama iubită, Alice, în vârstă de nouă ani, a fost dusă să locuiască la bunica ei June, la o fermă care ascundea secrete despre trecutul ei și al familiei ei.  

 

Filmările vor avea loc în Australia, scenariul va fi scris de scenarista australiană Sarah Lambert („Lambs of Gods”), iar showrunnerul și regizorul serialului va fi Glendyn Ivin („The Cry”). Plasată în peisajul natural al Australiei, printre flori sălbatice și plante caracteristice locului, această dramă familială se întinde de-a lungul deceniilor, urmărind transformarea impresionantă a lui Alice. La maturitate, ea se trezește prinsă într-o nouă confruntare,  luptându-se acum pentru viața ei, chiar cu bărbatul pe care îl iubește.

 

Jodi Matterson și Bruna Papandrea, producători executivi ai serialului, au declarat: „Suntem încântați că vom vedea povestea lui Alice Hart pe Amazon. Este o poveste convingătoare despre rezistența feminină, care va fi perfect întruchipată de atât de talentata Sigourney Weaver. Holly a creat un roman distinctiv și puternic, scris cu autenticitate, curaj și dragoste. Suntem fanii cărții ei de ceva vreme, o admirăm de mult timp pe Sigourney Weaver și ne încântă colaborarea cu Amazon pentru a-i oferi publicului din toată lumea o asemenea poveste”.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton