; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sienna nu are voie să socializeze cu copiii lui Jude Law

24 June 2010

sienna_millerActriţa Sienna Miller (28 de ani) face tot posibilul pentru a interacţiona cu cei trei copii ai iubitului ei, Jude Law (37 de ani), dar se pare că fosta soţie a acestuia, Sadie Frost (45 de ani), i-a interzis asta.

O sursă apropiată a declarat pentru dailymail.co.uk că „Jude o aducea pe Sienna la recitalul fiicei lui, Iris, dar Sadie s-a săturat şi a pus piciorul în prag, spunându-i că nu o mai poate aduce. Sadie este o mamă minunată, dar s-a săturat să mai fie cineva care se joacă de-a mama cu copiii ei'.

Law şi Frost – care au fost căsătoriţi între 1997 şi 2003 – au împreună trei copii: doi băieţi, Rafferty (13 ani) şi Rudy (7 ani) şi o fată, Iris (9 ani). Sadie, care este şi designer vestimentar (conduce propria casă de design, „Frost French'), este – se pare – deranjată şi de planurile de nuntă pe care şi le-ar fi făcut Jude şi Sienna pentru vara aceasta.

Miller ar vrea să îi implice şi pe copiii actorului în pregătiri şi în ceremonie: „Sadie este nervoasă din cauza mai multor lucruri. Sienna face tot felul de planuri pentru copiii ei. Jude a întrebat-o pe Sadie dacă ar putea să aibă o întâlnire informală cu Sienna, pentru a le îmbunătăţi relaţia de dragul copiilor', a explicat sursa amintită.

În plus, actriţa care se iubeşte cu Jude Law l-a dus recent pe Rudy la tuns, fără a-i cere acordul lui Sadie, care a postat, înfuriată, un mesaj pe contul ei de Twitter: „Cred că ar trebui să-ţi duci la tuns copiii tăi'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare