; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sienna Miller, aproape logodită

19 February 2010

Actriţa engleză (28 de ani), care a revenit în braţele fostului său logodnic, actorul Jude Law (37 de ani), după ce se despărţise de el în 2006, a început din nou să poarte inelul pe care Law i-l oferise în 2004, iar prietenii cred că o nouă logodnă e după colţ.

Sienna l-a trimis pe Jude la plimbare în urma unui scandal în care a ieşit la iveală că acesta o înşelase chiar cu bona copiilor săi.

Potrivit unui prieten al cuplului, citat de revista Life and Style, Sienna a purtat inelul de amorul artei, probabil ca pe o bijuterie şi atât. Dar l-a purtat în faţa unor prieteni apropiaţi şi toată lumea l-a văzut, n-ai cum să negi aşa ceva'.

Nu sunt încă logodiţi', a continuat acesta, dar n-aş fi suprins dacă ea şi Jude merg până la capăt din nou. E foarte fericită'.

Conform unor alte surse citate de revistă, Jude plănuieşte să o ceară din nou în căsătorie pe Sienna, întrucât nu vrea să o piardă din nou. Ea a fost dintotdeauna aleasa. Iar acum s-a întors în viaţa lui, iar el nu mai vrea să-i dea drumul', a declarat una dintre ele.

Cei doi au petrecut Sărbătorile de iarnă împreună, pe insula Barbados, din Caraibe, alături de cei trei copii ai lui Jude – Rafferty, Iris şi Rudy – din mariajul cu actriţa Sadie Frost.

Anul trecut, Law a devenit tată pentru a patra oară, după ce fotomodelul american Samantha Burke a rămas însărcinată în urma unei relaţii de scurtă durată. Ea a dat naştere unei fete, Sophia, pe 22 septembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare