Homepage  / Vedete străine

Sienna Miller, apariție de senzație alături de fiica ei, la Cannes 2024. Marlowe a atras toate privirile pe covorul roșu

Sienna Miller, apariție de senzație alături de fiica ei, la Cannes 2024. Marlowe a atras toate privirile pe covorul roșu
9

de Roxana Mirea,

Sienna Miller a strălucit pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Actrița nu a fost singură, ci însoțită de fiica ei, Marlowe, în vârstă de 11 ani, care a avut o atitudine naturală pe covorul roșu. Prezent a fost și iubitul Siennei, Oli Green. 

Sienna Miller, împreună cu fiica ei la Cannes 2024 

Sienna Miller a fost însoțită de fiica ei la Festivalul de Film de la Cannes 2024! Actrița, în vârstă de 42 de ani, a participat la premiera mondială a filmului „Horizon: An American Saga” împreună cu fiica ei Marlowe, în vârstă de 11 ani. Alături de ea a fost și iubitul ei, Oli Green, potrivit People.  

Pentru marele eveniment, actrița a purtat o rochie semitransparentă de culoare albastru prăfuit, cu o pelerină cu volane. Ea a asortat ținuta cu tocuri argintii. Miller a îmbrățișat-o pe fiica ei – care era îmbrăcată într-o adorabilă rochie roz – în timp ce au pozat împreună. 

Sienna Miller, Marlowe Sturridge și Oli Green, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Marlowe este fiica pe care actrița o are cu Tom Sturridge, cu care a avut o relație între 2011 și 2015. De asemenea, Sienna mai are o fiică născută în ianuarie, împreună cu iubitul ei, Oli Green, în vârstă de 27 de ani.  

Miller și Green au o relație din februarie 2022 și și-au făcut debutul pe covorul roșu la petrecerea Vanity Fair de decernare a premiilor Oscar în luna următoare. În decembrie 2023, actrița s-a destăinuit despre diferența de vârstă de 15 ani dintre ei, într-un articol de copertă pentru Vogue, spunând: „Îmi imaginez că ar fi complicat pentru oricine să se descurce, dar nu a fost nimic altceva decât dragoste și bucurie.” 

Despre „Horizon”, filmul în care joacă Sienna Miller 

Viitorul film al lui Miller, „Horizon”, este regizat și co-scris de Kevin Costner și „relatează incredibila călătorie epică a expansiunii Vestului american, înainte și după Războiul Civil”, potrivit unui sinopsis. 

Sienna Miller, la Cannes 2024Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Între nativii americani care au văzut cum pământurile lor sunt colonizate și cei care erau hotărâți să se stabilească acolo, uneori cu orice preț, se scrie istoria”, continuă sinopsisul. „Într-o frescă flamboaiantă în care se întrepătrund destine multiple, visele și speranțele înfruntă obstacolele și cruzimea pentru a oferi un spectacol cinematografic de o amploare și o profunzime emoțională excepționale.” 

Miller o interpretează pe pioniera Frances Kittredge, care a fost adusă în așezarea „Horizon” de către soțul ei. Actriței i se alătură în distribuție Costner, de două ori laureat al premiului Oscar, Sam Worthington, Jamie Campbell Bower, Isabelle Fuhrman, Luke Wilson și mulți alții. 

Sursa Foto: Hepta, Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton