; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sidia Sissoko intră diseară în juriul de la “MasterChef”

12 March 2013

Diseară, de la 20.30, la Pro TV, în cea de-a doua ediţie “MasterChef” din noul sezon, Sidia Sissoko (fost concurent în primul sezon al show-ului) va trece în tabăra cealaltă şi va da o mână de ajutor celor trei chefi în jurizare.

După ce s-a făcut remarcat cu preparate care incită papilele gustative, dar şi cu emoţiile care l-au copleşit de-a dreptul, Sissoko a urmat cursuri de bucătar şi şi-a luat diploma de chef.

În noua postură, Sisso, cum îi spun prietenii, a recunoscut că a fost o reală plăcere şi onoare să revină pe platourile show-ului care l-a făcut celebru, de această dată în calitate de ajutor al juraţilor.

Sunteţi pregătiţi pentru un… dans la cratiţă?

Tot diseară, cei trei chefi vor fi îmbiaţi cu preparate arătoase, poveşti impresionante şi prezenţe de neuitat în platou. De exemplu, o tânără va încerca să îi impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu nu doar cu preparatul său, ci şi cu mişcări de dans… la cratiţă. Ea le va spune juraţilor că e pasionată de gătit, dar şi de muzică şi dans. Dacă va reuşi să treacă de etapa preselecţiilor şi dacă va obţine şorţul, veţi afla în această seară.

Nu vor lipsi nici personajele spectaculoase care visează la un şorţ şi o intrare în etapa următoare. Un camerunez îşi va încerca norocul la “MasterChef” cu un preparat de inspiraţie franţuzească, în vreme ce un oltean get-beget, aidoma celebrului personaj de film Nea Marin, îi va îmbia pe juraţi cu un coş plin cu praz şi vin.

Nu vor lipsi însă nici farfuriile spectaculoase şi preparatele exotice, dar nici eşecurile culinare care vor fi dur taxate de juraţi.

aum2397

Picture 1 of 5

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare