; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Siddharth Shukla

Siddharth Shukla (”Mica mireasă”, Național TV) a dat lovitura

26 August 2015

Actorul care îl joacă pe Shivraj în serialul 'Mica mireasă' a fost prezentatorul galelor live al celui mai nou sezon 'Indias Got Talent' asta după ce – în faza audițiilor – a avut un moment special, de magie, cu care i-a vrăjit pe jurați, scrie bollywoodlife.com.

Este primul proiect de anvergură al starului, care a fost concediat din serialul difuzat și la noi de Național TV la începutul anului.

Siddharth Shukla

' este una dintre cele mai impotante platforme pentru talentele din toată lumea. Este un sentiment minunat să știu că voi urmări traseele acestor oameni talentați de aproape. Pe de altă parte, am și emoții pentru că nu am fost nicodată în direct într-un proiect atât de vast', a declarat el.

Actorul care îl joacă pe soțul lui Anandi în 'Mica mireasă' a fost prins conducând sub influența alcoolului de Anul Nou, fiind amendat de poliție și rămânând fără permis de conducere. Apoi, la începutul anului, producătorii au decis să-l concedieze din serial, mai ales că, în trecut, actorul i-a mai enervat de câteva ori cerând, în repetate rânduri, măriri de salariu și începând să aibă tot felul de pretenții. Shukla a negat însă că a fost dat afară, spunând doar că el visează la o carieră pe marele ecran.

'Mica mireasă' a fost lansat în 2008 în India, iar Siddharth Shukla a intrat în distribuție de abia în 2012.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare