; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Siaa

Sia va lansa primul album de Crăciun din carieră, “Everyday Is Christmas”, pe 17 noiembrie

17 October 2017

 Sia a anunțat astăzi că va lansa primul album de Crăciun din cariera sa, „Everyday is Christmas', pe 17 noiembrie. Albumul va fi lansat în colaborare cu Monkey Puzzle/Atlantic Records, toate melodiile fiind scrise de Sia și Greg Kurstin.

Albumul include single-ul „Santas Coming For Us', care este urmat de alte cântece festive ca „Ho Ho Ho', „Candy Cane Lane'  și „Puppies Are Forever', dar și balade precum „Underneath The Christmas Lights', „Snowman' și „Snowflake'.

Sia a încheiat recent turneul „Nostalgic For The Present' desfășurat în America de Nord, turneu care a fost numit captivant de creativ' de publicația Billboard și o performanță artistică magică' (AXS). Turneul va continua iarna aceasta, când Sia va concerta pe stadioanele din Australia și Noua Zeelandă.

 

Artista și producătoarea nominalizată la premiile Grammy este implicată în mai multe proiecte, printre care se numără și primul film pe care îl va regiza chiar ea, colaborarea cu Zayn pentru hitul „Dusk Til Dawn' și dublarea vocii personajului Songbird Serenae în animația „My Little Pony: The Movie' alături de Emily Blunt, Zoe Saldana și Kristin Chenoweth.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare