Homepage  / Filme Online / HBO

„Și uite așa…”, HBO Max. Surpriza din noul trailer al serialului cu Sarah Jessica Parker. Când începe sezonul 2

„Și uite așa...”, HBO Max. Surpriza din noul trailer al serialului cu Sarah Jessica Parker. Când începe sezonul 2
8

de Andra Stana,

Serialul „Și uite așa.. / And Just Like That”, continuarea celebrului „Sex and the City”, se pregătește de lansarea sezonului 2. Până atunci, HBO Max a lansat primul trailer. Iată ce se întâmplă în viața lui Carrie Bradshaw în noile episoade și când urmează să aibă loc premiera.

„Și uite așa…” sezonul 2 are trailer nou-nouț

Continuarea serialului „Sex and the City“ se va concentra asupra personajului Carrie, jucat de Sarah Jessica Parker, într-o lume din care nu mai face parte Mr. Big, jucat de Chris Noth. Premiera sezonului 2 din „Și uite așa…” este programată pentru iunie 2023, la HBO Max, anunță hollywoodreporter.com.

Serialul îi are în distribuție pe Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Mario Cantone, Evan Handler, David Eigenberg, Nicole Ari Parker, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang și Alexa Swinton.

Anunțul premierei a fost însoțit de un trailer nou-nouț, plin de surprize, inclusiv marea revenire a unui personaj iubit de fanii seriei „Totul despre sex”. „Dacă ești norocos, poți conta întotdeauna pe prietenii tăi cei mai apropiați”, spune Carrie Bradshaw, în trailer.

„Și uite așa…”, HBO Max. Surpriza din noul trailer al serialului cu Sarah Jessica Parker. Când începe sezonul 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Aidan revine în noul sezon „Și uite așa…”

În primul trailer al sezonului 2 „Și uite așa…”, Carrie realizează că viața este prea scurtă pentru a nu încerca ceva nou. Acesta este momentul în care Aidan Shaw (John Corbett) apare la ușa ei.

„Și uite așa, mi-am dat seama că unele lucruri e mai bine să rămână în trecut. Dar poate nu totul”, se aude Carrie vorbind în fundal, în timp ce fosta ei iubire revine, brusc, în viața ei.

În altă parte în trailer, povestea de dragoste dintre Miranda și Che, interpretat de Sara Ramírez, continuă. Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker și Karen Pittman revin ca personaje obișnuite ale serialului, alături de Mario Cantone, David Eigenberg, Evan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang și Alexa Swinton.

Michael Patrick King revine ca producător executiv, iar Parker, Nixon și Davis sunt, de asemenea, producători executivi.

https://www.youtube.com/watch?v=um4P4b3i-eI&t=76s

Revenirea lui Corbett a fost așteptată încă de când au apărut online fotografii de pe platourile de filmare. Parker a alimentat zvonurile împărtășind câteva dintre fotografii pe pagina ei de Instagram.

„Și uite așa…” a dus povestea într-un teritoriu necunoscut

Corbett a apărut ultima dată în continuarea de pe marele ecran, Sex and the City 2.

Primul sezon din „Și uite așa…” a dus povestea pe un teritoriu nou, deoarece Kim Cattrall a refuzat să se întoarcă în rolul care a consacrat-o, Samantha Jones. La începutul sezonului, Carrie s-a confruntat cu moartea șocantă a lui Big, interpretat de Chris Noth, pentru a da tonul serialului de nouă episoade, în timp ce Noth a fost acuzat de hărțuire sexuală și agresiune în afara ecranului. Și îndrăgitul star Willie Garson a murit la începutul filmărilor, în timp ce personajul său, Stanford Blatch, rămâne în viață în serial, mutându-se brusc la Tokyo.

„Vreau să știu mai multe despre toate personajele noi. Vreau mult mai multe. Nu avem răspunsuri, dar avem o mulțime de întrebări”, a explicat showrunnerul serialului Just Like That, King, după finalul sezonului 1.

Sezonul 1 din „Și uite așa…” a fost lansat pe HBO Max la mai bine de 23 de ani de la premiera Sex and the City pe HBO. Serialul emblematic HBO „Sex and the City”/„Totul despre sex” a fost creat de Darren Star și se bazează pe cartea lui Candace Bushnell.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton