; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Şi perechea din „Dexter” divorţează!

14 December 2010

Vestea că cei doi actori – care interpretează roluri de frate şi soră în serialul „Dexter' – au intentat actele de divorţ, fiind deja separaţi de câteva luni, a luat pe nepregătite pe toată lumea. Nu mai departe de astă primăvară, cei doi se întreceau în gesturi şi declaraţii romantice.

.

Anunţul a fost făcut la doar o zi după ce Jennifer Carpenter, 31 de ani, a apărut singură, fără Hall, 39 de ani, la petrecerea dată cu ocazia terminării filmărilor pentru cel de-al cincilea sezon al serialului, informează People.com.

În începutul anului, Michael C. Hall a anunţat că a fost diagnosticat cu limfom non-Hodgkin (de aceeaşi boală suferă şi Andy Whitfield ), dar ulterior a făcut chimioterapie, iar în aprilie s-a întors la filmări.

Boala pe care au înfruntat-o împreună a fost prilej de gesturi romantice şi declaraţii de dragoste pentru cei doi soţi. Când Michael C. Hall a primit Globul de Aur pentru cel mai bun actor dintr-un serial dramatic, el i-a mulţumit călduros soţiei în discursul său.

La rândul său, Jennifer declara că boala i-a apropiat şi că se simte norocoasă, căci „fiecare secundă petrecută cu el e preţioasă'.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare de la serialul „Dexter' şi s-au căsătorit de Revelion în 2009, la doi ani după ce au început să formeze un cuplu.

Situaţia celor doi foşti – de-acum – soţi va fi una interesantă, mai ales că „Dexter' va continua cu un al şaselea sezon.

Vestea divorţului lui Michael C. Hall şi Jennifer Carpenter vine după anunţul altor două despărţiri: Liz Hurley a postat pe Twitter ştirea că s-a separat de omul de afaceri indian Arun Nayar, iar Zac Effron şi Vanessa Hudgens au decis şi ei să se despartă.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare