; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Joaquin Guzman, El Chapo. Foto africasacountry.com

Și Michael Bay ar putea face un film despre El Chapo. Povestea traficantului mexican va ajunge pe marile ecrane

13 March 2017

Sony Pictures este pe cale să cumpere drepturile de ecranizare a cărții „Hunting El Chapo: The Thrilling Inside Story of the American Lawman Who Captured the World’s Most-Wanted Drug Lord', apărută în octombrie 2016 și scrisă de Cole Merrell și Douglas Century, despre baronul mexican al drogurilor Joaquin Guzman, mai cunoscut sub numele El Chapo. Conform The Hollywood Reporter, Michael Bay ar fi în fruntea listei pentru a regiza lungmetrajul.

Foarte multă lume e interesată de povestea lui El Chapo:Ridley Scott face „The Cartel', actrița de telenovele Kate del Castillo a vrut și ea să facă ceva despre traficant, Chris Brancato („Narcos') vrea să facă un serial despre El Chapo.

Supranumit „El Chapo', Joaquin Guzman este considerat unul dintre cei mai periculoși traficanți de droguri din lume, „întrecându-ul' pe Pablo Escobar. Între 2009 și 2011, a intrat în clasamentul revistei americane Forbes printre cele mai puternice personalități ale lumii. A fost arestat de trei ori între 1993 și 2016 și a evadat de două ori. În ianuarie 2016 a fost capturat de poliția mexicană și extrădat în Statele Unite un an mai târziu.

Citește și:

Leonardo DiCaprio ar putea fi un agent antidrog în noul film al lui Ridley Scott

Kate del Castillo are probleme din cauza legăturii cu traficantul El Chapo

Creatorul de la „Narcos' pregătește un serial despre El Chapo

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare