; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hans Zimmer

Și Hans Zimmer a obosit cu atâția supereroi

31 March 2016

Cunoscutul compozitor Hans Zimmer, fidel colaborator al lui Ridley Scott și Christopher Nolan, a declarat la BBC că nu mai vrea să lucreze pentru filmele cu supereroi.

Hans Zimmer

Hans Zimmer este cel care a compus coloanele sonore pentru trilogia „The Dark Knight', „Man Of Steel', „The Amazing Spider-Man' și pentru recentul „Batman V Superman'. De-acum înainte însă nu mai vrea. Cauza? O anume oboseală.

„Am făcut «Batman Begins» cu Chris (regizorul Christopher Nolan, n.r.) acum 12 ani. Trilogia «The Dark Knight» înseamnă trei filme pentru spectatori, dar pentru mine a însemnat 11 ani din viața mea', a declarat compozitorul.

Și a mai mărturisit că munca la „Batman vs. Superman: Zorii dreptății', a lui Zack Snyder, a fost foarte dificilă pentru el pentru că a fost nevoit să se reinventeze.

Cu toate astea, muzica sa va continua să răsune în sălile de cinema încă mult timp de-aici încolo. O vom putea auzi în „Inferno', a lui Ron Howard, care va ajunge pe ecrane pe 19 octombrie, și în „Dunkirk', de Christopher Nolan, a cărui premieră e programată pentru 19 iulie 2017.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare