; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mondenii parodie A02

„Şi eu sunt Varan”, cea mai nouă parodie a Mondeniilor de la Prima TV, viral pe internet

12 August 2014

O noapte pentru scrierea versurilor, 10 ore pentru înregistrarea cântecului, aşa se poate descrie, pe scurt, procesul de fabricaţie al celei mai noi parodii marca Mondenii. Ideea a fost a lui George Dogaru, regizor la Mondenii, şi a lui Bogdan Cotleţ, cel din urmă scriind, împreună cu Pavel Bârsan, versurile inspirate din verdictul în cazul ICA. Produsul finit, Şi eu sunt Varan', este un viral care a depăşit, în mai puţin de 24 de ore, 150.000 de vizualizări pe YouTube.

[Not a valid template]

După o întâlnire Mondenii, am ajuns la concluzia că trebuie să facem ceva în legătură cu toată nebunia asta. Ni s-a părut un subiect bun de parodie. Ne-am gândit că trebuie să facem ceva profesionist şi cu un umor de calitate.', spune actorul Alex Bogdan.

Alături de cei trei Mondeni, au mai lucrat Ana Bianca Popescu, Ramona Cutina şi Corina Moise, artiste care au lăsat pentru scurtă vreme scena teatrului pentru a se dedica acestei campanii'.

Reacţiile la vizualizarea viralului au fost şi pro, şi contra, dar Mondenii subliniază că este vorba de un pamflet, orice suspiciune de partizanat fiind total neavenită.

Şi eu sunt Varan', videoclipul care s-a răspândit cu viteză şi pe reţelele de socializare, poate fi urmărit aici:

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare