; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Prizoniera dragostei

Și Antena 1 va difuza un serial turcesc: „Prizoniera dragostei” începe pe 27 iulie

08 July 2015

Din 27 iulie, și Antena 1 va avea în grilă un serial turcesc. „Prizoniera dragostei' (producție 2015), care o are în distribuție pe Miss Turcia 2014, Amine Gulse, va fi difuzat de la ora 20.30.

Prizoniera dragostei

Amine Gulse debutează în Prizoniera dragostei'. Amine a crescut în Suedia, iar în 2014 a câștigat titlul de Miss Turcia'. Colegul ei de serial, Tolgahan Sayisman, nu este la primul rol, el jucând în filme și seriale încă din 2006. L-ați mai văzut în „Lale – Ascultă-ți inima', serial difuzat în urmă cu patru ani de postul din Băneasa.

[Not a valid template]

Serialul redă o poveste uluitoare de dragoste în calea căreia par să se așeze toate piedicile posibile: Yiğit Kozan (Tolgahan Sayisman), personajul principal masculin, este un om de afaceri de succes, care s-a născut într-o familie foarte săracă și care, între timp, a construit un adevărat imperiu financiar. A rămas orfan (mama lui a fost ucisă de propriul sau tată) și această tragedie l-a marcat definitiv. S-a căsătorit de conveniență, într-o conjunctură care ținea exclusiv de presiuni familiale. Din această căsătorie rezultă un fiu, Mert, pe care îl iubește foarte mult, dar căruia nu reușește mereu să-i arate această dragoste. Pentru el, căsătoria e un parteneriat și atât, însă soția lui, Iclal, este foarte îndrăgostită de el. Cei doi se ceartă cumplit în timp ce el conduce mașină, iar Iclal intră într- comă profundă.

Pe de altă parte, Nur, (Amine Gulse) care și-a pierdut și ea mama, trăiește o viață liniștită și fericită alături de tatăl ei, până într-o zi, când el se îmbolnăvește, iar Nur rămâne în familia unei mătuși. La un moment dat, Yigit și Nur se întâlnesc iar între ei se naște o mare dragoste. Doar că planetele nu se aliniază și o groază de piedici și imposibilități se ivesc în calea relației lor.

Premiera productiei Prizoniera dragostei' va avea loc luni, 27 iulie, ora 20:30, la Antena 1.

Poți citi mai multe despre serialele turcești în vogă, și nu numai, în noul număr al revistei „TVmania Seriale', care a apărut pe piață pe 1 iulie.

TVM Seriale 2

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare