; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Serhan Yavas 4

Şi postul Acasă trece la seriale turceşti

15 February 2011

După succesul înregistrat de Kanal D cu serialele turceşti („Dragoste şi pedeapsă' face audienţe foarte bune pentru postul patronat de turci), iată că şi Acasă se alătură trendului: va difuza din 7 martie serialul „Promisiunea'.

Serhan Yavas 4

În original „Yemin', serialul spune o poveste cutremurătoare despre iubire şi datorie şi îi are în rolurile principale pe Serhan Yavas şi Tuba Unsal, doi actori celebri, frumoşi şi carismatici din Turcia.

În Turcia, unde tradiţiile sunt lege, două lucruri trebuie respectate cu sfinţenie: familia şi promisiunea. Un bărbat care duce o viaţă dublă poate fi totuşi un om de onoare. Pentru el, preţul unei promisiuni a fost plătit prea scump, cu ani din viaţă şi nefericire. Între adevăr şi minciună, el vrea să-şi recâştige viaţa şi să-şi croiască propriul destin după voia inimii, chiar dacă cei din jurul lui îi stau împotrivă.

Promisiunea', care va fi difuzată din 7 martie la Acasă, a înregistrat un succes uriaş atât în rândul telespectatorilor din ţara de origine, Turcia, cât şi la nivel internaţional, în Bulgaria, Iran, Irak, Kazahstan şi ţări din Orientul Mijlociu.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Actorul turc Serhan Yavaş („Inima nu respectă reguli') fuge de însurătoare

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare