; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cristian Ţopescu şi Ion Crăciunescu vin la “Te pui cu blondele”

16 May 2012

Astă seară, de la 20.20, la Antena 1, două personalităţi de seamă ale domeniului sportiv îşi unesc forţele împotriva blondelor lui Dan Negru. Astfel, pe terenul cunoştinţelor de cultură generală, vor intra Ion Crăciunescu şi Cristian Ţopescu. Înainte de a da startul confruntării, Dan Negru a fost legat de mâini şi a moderat o bună parte din emisiune astfel.

Dane, nu mai da din mâini!' i-a spus cu ceva ani în urmă Cristian Ţopescu simpaticului prezentator de la Antena 1, recunoscut pentru energia pe care o are când prezintă şi pentru felul în care gesticulează.

Şi pentru că această cerere a comentatorului sportiv nu a fost pusă în practică până acum, Cristian Ţopescu a venit cu o mare surpriză pentru Dan Negru. A adus o bandă pe care a folosit-o pentru a-l lega la mâini. Astfel, vedeta Antenei 1 a trebuit să facă faţă provocării de a modera la fel de energic o parte din emisiune, însă fără a gesticula.

Tot în această ediţie, Ion Crăciunescu va dezvălui care este salariul unui arbitru de liga I şi le va povesti blondelor şi despre prima sa deplasare în străinătate, în perioada comunistă. Acesta a ajuns în studenţie în Irlanda de Nord într-o perioadă când existau probleme mari de siguranţă datorită conflictelor religioase.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare