; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Tales from the Crypt1

Shyamalan vrea să refacă serialul „Tales from the Crypt”

12 January 2016

În proiect de mai mulți ani reîntoarcerea serialului „Tales from the Crypt' („Povestiri din criptă') este aproape oficială.

Tales from the Crypt1

Și pentru această reînviere a seriei, canalul TNT și-a pus toate speranțele în maestrul suspansului M. Night Shyamalan. „Nu vă pot spune cât de încântat sunt să fac echipă cu TNT pentru această ocazie unică. Să fac parte dintr-un proiect ca «Tales from the Crypt», un serial cu care am crescut și să am șansa de a testa limitele genului televizual este pentru mine o mare oportunitate', a declarat Shyamalan.

Cineastul va produce show-ul împreună cu Ashwin Rajan, cu care a mai lucrat la serialul „Wayward Pines', celălalt serial realizat de Shyamalan pentru FOX.

Tales from the Crypt

Inspirat de benzile desenate omonime, „Tales from the Crypt', o antologie de povestiri fantastice prezentate de gardianul criptei (un soi de schelet în descompunere), a fost difuzat între 1989 și 1996. De-a lungul vremii, numeroși actori celebri au făcut parte din distribuție: Malcolm Mcdowell, Patricia Arquette, Timothy Dalton, Kirk Douglas, Tom Hanks, Teri Hatcher, Demi Moore, Brad Pitt, Christopher Reeve…

Până acum nu a fost anunțată nicio dată de lansare.

Și pentru plăcerea fanilor, puteți vedea aici genericul serialului:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare