Homepage  / Vedete româneşti

Shurubel, gata de o aniversare specială la Vorbește lumea. „Surprinzător, n-am primit încă nicio amendă”. EXCLUSIV

Shurubel, gata de o aniversare specială la Vorbește lumea. „Surprinzător, n-am primit încă nicio amendă”. EXCLUSIV
8

de Cătălina Matei,

Mereu pus pe glume și dispus să încerce orice năzbâtie în platoul emisiunii „Vorbește lumea” de la Pro TV, Shurubel așteaptă cu nerăbdarea aniversarea a 8 ani de format. Pe 13 iulie, alături de bunul său prieten Bogdan Ciudoiu și de Lili Sandu, prezentatorul TV a pregătit o mulțime de surprize pentru telespectatori.

Shurubel, pe numele său real Andrei Lăcătuș, face o echipă solidă împreună cu Bogdan Ciudoiu. Cei doi se cunosc încă din vremea licelului, iar prietenia lor a trecut de mult proba timpului. Iar asta se vede și dincolo de micul ecran, la emisiunea „Vorbește lumea” de la Pro TV. Inițial, au prezentat show-ul alături de Adela Popescu, iar de 10 luni încoace formează un trio de poveste împreună cu Lili Sandu.

Ce se întâmplă în culise, ce vom vedea în ediția specială a emisiunii „Vorbește lumea”, dar și care sunt planurile pentru vacanță… ne dezvăluie Shurubel!

Pe 13 iulie, „Vorbește lumea” împlinește 8 ani. Ce înseamnă pentru tine acest moment? Chiar dacă nu ai fost de la început în această echipă…

N-am fost în echipă de la început, dar cred că e și meritul nostru că n-am dărâmat studioul în ultimii doi ani și că n-am făcut boacăne atât de mari încât să fie scoasă emisiunea de pe post (râde). Vorbind serios acum, pentru mine e un vis împlinit faptul că televiziunea la care mă uit fascinat de când eram mic a ales să fac parte dintr-o producție cu atâția oameni talentați și mișto. E un moment tare special!

Cât de mult s-a schimbat dinamica din prima zi de filmare și până acum?

Eu eram destul de tensionat la început, am mai spus-o. Ai în față multe camere și o echipă de oameni care așteaptă ca tu să livrezi tot ce ai mai bun, iar asta te pune mereu în gardă. Acum ne-am relaxat complet, uneori mai mult decât este cazul (râde). Fiecare zi pe platou e o reîntâlnire cu prietenii cu care ți-era dor să glumești.

Cum începe o zi obișnuită de filmare pentru tine?

E o atmosferă de sărbătoare și energia e foarte bună între noi toți. Aici vorbesc despre colegii din redacție (care au muncit mereu cel mai mult pentru conținutul emisiunii), colegii din platou și din regie, make-up, păr, garderobă. Ziua începe ca un sitcom american, cu noi întâlnindu-ne pe platou. Glumim de la primul „Bună dimineața!” atât cu băieții și fetele de la platou, cât și cu colegii din regie, pe care îi auzim în cască. O ținem așa toată emisiunea. Dacă te uiți din exterior, cred că este greu să îți dai seama când glumim și când suntem serioși.

Cine este cel mai punctual dintre voi? Dar cel mai pus pe șotii?

În mod clar cea mai punctuală este Lili. Nu știu cum ajunge așa devreme, având și copil mic acasă. Cred că la prostii nu ne întrece nimeni pe mine și pe Bogdan. Am jucat fotbal în platou, am spart lucruri, am rupt piese de mobilier, am făcut fleașcă colegi și multe altele. Surprinzător, n-am primit încă nicio amenda, dar nu e timpul pierdut (râde).

Care crezi că este punctul vostru comun „forte”? Ce vă leagă cel mai mult?

Avem o chimie foarte bună, chiar dacă formăm o echipă de doar 10 luni. Lili e un om care ține foarte mult la glume și le face și ea pe seama noastră de multe ori, iar asta mi se pare esențial într-o echipă. Cred că punctul nostru forte e că am devenit foarte lejeri unii cu alții foarte repede, iar naturalețea asta se vede pe TV.

Cât de mult timp petreceți împreună și dincolo de platoul emisiunii?

Pot să zic doar că ni se întâmplă de multe ori să mergem să ne schimbăm la garderobă după emisiune, să ne tolănim pe fotoliile de acolo și să uităm de noi câteva ore, vorbind toate prostiile din lume, iar alea sunt niște momente foarte, foarte mișto.

Revenind la aniversarea emisiunii, ce vor putea urmări telespectatorii pe 13 iulie, în ediția specială?

Pe lângă faptul că celebrăm cele mai tari momente de anul acesta alături de unii dintre cei mai savuroși invitați, mai facem un lucru de care sunt mândru. În ediția aniversară o să întoarcem puțin camerele spre voi, spre telespectatorii „Vorbește lumea. O să descoperim poveștile oamenilor care fac emisiunea asta să fie atât de iubită. Mi se face pielea de găină acum, când vorbesc despre asta. Abia aștept!

Ce alt format crezi că vi s-ar mai potrivi în acest moment?

 Noi suntem foarte bine aici, dar cred că niciunul n-ar refuza un format cu provocări nebune si jocuri amuzante, fiindcă, în sinea noastră, niciunul dintre noi nu are mai mult de 19 ani, așa că tot ce vrem este să avem parte de „good vibes” și distracție.

În acest moment, ce producții (seriale, emisiuni, filme) te țin în fața micilor ecrane?

Dacă vorbim despre Pro TV, eu sunt fan „Clanul” încă de la început. Sincer, abia aștept să înceapă și „Love Island”. În rest, mă uit mult pe serviciile de streaming la seriale, precum „Black Mirror”, „Ted Lasso”, „Marvelous Mrs. Maisel” sau „All Or Nothing”. Puteți să le încercați, n-o să vă pară rău. 

Când vei intra în vacanță?

Vacanța vine pe la final de iulie, început de august și eu o să ajung cu soția mea în Mauritius. Abia aștept să merg în Safari acolo și să vizitez Parcul Național. Noi suntem foarte încântați de natură, cred că acest lucru se vede și pe rețelele noastre sociale.

Și cum suntem în luna lui Cuptor… care este cel mai bun remediu anti-caniculă încercat de tine?

Acum, primul lucru care-mi vine în minte e înghețata aia la cornet, asortată, pe care o mâncam când eram mici. Ciocolată plus vanilie neapărat! Mamă… ce poftă mi-am făcut!

Foto: Instagram

shurubel-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton