; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Twin peaks 2017

„Twin Peaks” (2017) va fi difuzat și la noi. HBO transmite noile episoade începând de astăzi

22 May 2017

UPDATE: Noile episoade din „Twin Peaks' vor avea premiera luni, pe 22 mai, în exclusivitate la HBO și pe HBO GO, potrivit paginii oficiale de Facebook a postului tv. Astfel, de la ora 22.00, veți putea urmări primele două episoade din sezonul 3 al serialului cu Kyle MacLachlan în rol principal.

Seria limitată cu 18 părți creată de Showtime o să debuteze cu o premieră de două ore, se arată într-un comunicat HBO.

Scris și produs de creatorii și producătorii executivi ai serialului, David Lynch și Mark Frost, și Sabrina S. Sutherland – producătoare executivă, noul „Twin Peaks' este regizat în întregime de David Lynch. Pe 22 mai 2017, serialul va avea premiera exclusivă pe HBO GO în Polonia, România, Cehia, Slovacia, Ungaria, Bulgaria, Moldova, Slovenia, Croația, Serbia, Kosovo, Muntenegru, Macedonia și Bosnia și Herțegovina.

Acțiunea noului serial eveniment Showtime, unul dintre cele mai influente seriale din toate timpurile, începe la 25 de ani după ce locuitorii unui oraș bizar au fost șocați de uciderea brutală a reginei frumuseții, Laura Palmer.

Mult așteptatul serial „Twin Peaks' va aduce o mare parte dintre membrii originali ai distribuției pe ecrane, inclusiv pe Kyle MacLachlan, în rolul agentului special FBI Dale Cooper.

Sezoanele 1 și 2 din serialul original vor fi disponibile pe HBO GO de la începutul lunii mai.

 

sursa foto: https://www.facebook.com/HBO.Romania/

Știrea inițială:

La 26 de ani după ce s-a terminat ultimul episod al sezonului al doilea al celebrului serial semnat de David Lynch și Mark Frost, iată că avem ocazia să revedem și restul poveștii.

Sezonul trei din „Twin Peaks' va fi transmis de postul american Showtime

Sezonul trei din „Twin Peaks' va fi transmis de postul american Showtime

Canalul american Showtime a anunțat data premierei pentru noul sezon „Twin Peaks' și numărul episoadelor în timpul conferinței Television Critics Association, de ieri, preluată de businessinsider.com.

Continuarea seriei-cult a lui David Lynch va debuta la Showtime pe 21 mai 2017, cu două episoade de câte o oră. Imediat după, episoadele trei și patru vor fi disponibile pe platforma digitală a canalului.

Întregul sezon va avea 18 episoade, fiecare fiind difuzat duminica. Ultimul va fi pe post pe 3 septembrie 2017.

„Cred că «Twin Peaks»-ul pe care urmează să-l vedem este pură heroină, marca David Lynch, și sunt foarte încântat să vi-l pot oferi', a declarat David Nevins, șeful de la Showtime Networks.

Inițial, serialul trebuia să se reîntoarcă pe micile ecrane în 2016, pentru a marca și 25 de ani de la episodul final, dar premiera a fost amânată. A existat și un conflict financiar cu creatorul serialului, David Lynch, care însă s-a rezolvat.

Serialul „Twin Peaks' a devenit cult în anii 90. Seria fantastico-polițistă, creată de David Lynch și Mark Frost, urmărea ancheta agentului FBI Dale Cooper, interpretat de Kyle MacLachlan, care încerca să elucideze moartea misterioasă a Laurei Palmer, o liceană ultrapopulară din orășelul Twin Peaks.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

 

Alte articole:

Monica Bellucci şi Tim Roth apar în noul „Twin Peaks'

Naomi Watts şi Tom Sizemore, în noul „Twin Peaks'

Miguel Ferrer se întoarce în „Twin Peaks'

Jennifer Jason Leigh joacă în noul „Twin Peaks'

David Duchovny: „Există o şansă să apar în «Twin Peaks»'

„Twin Peaks': încă un actor în distribuția sezonului 3

Robert Knepper („Prison Break') va juca în continuarea la „Twin Peaks'

Amanda Seyfried s-a alăturat distribuției „Twin Peaks'

„Twin Peaks' se întoarce pe micile ecrane în 2017

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare