; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Uite cine danseaza (2)

Show-ul „Uite cine dansează!” și-a desemnat câștigătorii! Momentele-cheie ale ultimei ediții

09 May 2017

Luni seară, în finala „Uite cine dansează!', cele trei vedete rămase în concurs – Alex Velea, Liviu Teodorescu şi Marius Manole şi partenerele lor (Ecaterina Dosan, Marica Derdene și Olesea Nespeac) – au luptat pentru marele premiu în valoare de 100 de mii de euro.

La finalul serii, după ce au dansat fusion și musical (Alex, Liviu și Marius au fost, pe rând, Aladdin, Lurch din Familia Adams și Cocoșatul de la Notre Dame), telespectatorii au ales echipa câștigătoare. Astfel, în primul sezon al show-ului de dans de la Pro TV, premiul a mers la Marius Manole și Olesea Nespeac.

Marius și Olesea au fost surprinși de rezultat și au ridicat marele trofeu cu lacrimi în ochi la finalul show-ului.

'Mi se pare unul dintre cele mai frumoase lucruri care mi s-au întâmplat în viață în ultimul timp, pe lângă faptul că sunt sănătos. Total neașteptat pentru noi, imprevizibil acest premiu. Am plecat cu gândul că o să plec foarte repede și s-a întâmplat să ajungem în finală și să mai și câștigăm', a spus Marius.

 

În finală, comentariile celor 4 juraţi – Gigi Căciuleanu, Andreea Marin, Florin Călinescu și Mihai Petre –  au fost doar orientative.

După un parcurs fabulos în competiția dansului, cu note de 10 și coregrafii aplaudate de juriu și public în fiecare ediție, Marius și Olesea au adus ieri seară pe scenă un musical cu coregrafie de excepție, Cocoșatul de la Notre Dame, într-un decor de poveste.

Cei doi au făcut o trecere prin timp și, împreună cu membrii baletului Cobo, au creat un moment de neuitat și au realizat un show de zile mari, în care energia și emoția s-au completat perfect. Pentru cel de-al doilea dans, fusion, Marius și Olesea au devenit doi rockeri explozivi. 

 Vezi galeria foto >

Foto: https://www.instagram.com/protv_romania/

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare