; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Copyright Gabriela Arsenie Antena1_101215_Blonde_0002

Show-ul „Te pui cu blondele?” revine la Antena 1, de Bobotează

04 January 2016

Te pui cu blondele?' revine la Antena 1, în seara de Bobotează, pe 6 ianuarie, de la ora 20.30, cu cel de-al șaptesprezecelea sezon. Iar primii invitați ai lui Dan Negru în confruntarea pe teme de cultură generală cu armata' celor 50 de blonde sunt Pepe, nea Mărin și Adrian Minune.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_101215_Blonde_0002

Cum sărbătoarea Sfântului Ion se apropie, întrebările de cultură generală le vor fi adresate blondelor și celor trei invitați ai serii de celebrități care-și aniversează onomastica pe 7 ianuarie, precum Ioniță din Clejani, Oana Sîrbu, Ioana Ginghină, Oana Radu, Ioana Anuța, Ionuț Pitbull Atodiresei și Ionuț Iftimoaie. De asemenea, trei celebrități vor veni în platoul emisiunii ca să-i cânte La mulți ani!' lui Pepe pe care, în buletin, îl cheamă Ionuț. La noi, de Sf. Ion, este petrecere mare. Nu este doar ziua mea, ci și a tatălui, a fratelui, a nepotului și a socrului meu', spune Pepe. Care vedete vor veni la Te pui cu blondele?' pentru Pepe, telespectatorii vor afla miercuri seara.

copyright Gabriela Arsenie-Antena1_101215_Blonde_0003

În aceeași ediție, Adrian Minune va povesti ce l-a determinat să dea apartamentul în care locuia alături de soția sa, Cati, pe un… telefon, iar nea Mărin va fi provocat să recunoască, legat la ochi, trei dansuri populare doar după felul cum bat pasul dansatorii din platou.

Întrebarea-vedetă le va fi adresată celor trei invitați și blondelor deopotrivă de actorul Andrei Duban.

Dacă blondele vor reuși să iasă învingătoare din confruntarea cu Pepe, nea Mărin și Adrian Minune, telespectatorii Antenei 1 vor afla miercuri, 6 ianuarie, de la ora 20.30, în prima ediție a noului sezon Te pui cu blondele?'.

Foto: Gabriela Arsenie-Antena1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare