; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Supravietuitorul

Show-ul “Supraviețuitorul”, de la Pro TV, se desfășoară în Filipine

26 April 2016

Un colț de rai, rupt de orice contact cu lumea, în care 18 aventurieri se vor lupta pentru titlul de Supraviețuitorul'. Filipine este destinația finală a concurenților care vor încerca să domine fizic și psihic în show-ul care a revoluționat televiziunea în întreaga lume.

Supravietuitorul

Peste 7.100 de insule, peisaje impresionante oriunde te-ai uita, Oceanul Pacific și căldură – aceasta este, în câteva cuvinte, destinația de vis pentru majoritatea turiștilor. Însă, cei 18 aventurieri din noul show de pe Pro TV vor avea parte de experiența vieții lor, nu de una turistică! Ajunși în Filipine, vor fi nevoiți să își construiască singuri un acoperiș deasupra capului și să își procure mâncare din ceea ce găsesc pe insula unde vor trăi pe durata show-ului Supraviețuitorul'. Și nu le va fi foarte ușor!

Clima tropicală, soarele puternic, lipsa de mâncare și pericolele constante care îi înconjoară vor face ca rivalitatea și competiția dintre cei 18 concurenți să fie așteptate de telespectatorii din întreaga Românie! Toate acestea vor fi completate de probele prin care vor trece aventurierii, în lupta pentru imunitate sau recompense.

Pro TV le va oferi telespectatorilor un show complet, filmat integral în Filipine, care va aduce în casele tuturor românilor suspansul și nerăbdarea de a vedea un nou episod din Supraviețuitorul', cel mai tare show din istoria televiziunii!

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare