; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Rich Kids of Beverly Hills   Season 1

Show-ul “#Rich Kids of Beverly Hills”, din 2 martie, la E!

28 February 2014

Rich Kids of Beverly Hills - Season 1“#Rich Kids of Beverly Hills” este un nou show săptămânal marca E!, care are premiera duminică, 2 martie, la ora 22:00. Noua serie urmăreşte vieţile a cinci prieteni ce trăiesc în lumea celor extrem de bogaţi şi care au devenit celebri online, postând pe Instagram şi Twitter dovezi ale stilurilor lor de viaţă exagerate.

Cine spune că „banii nu aduc fericirea' nu i-a cunoscut pe fermecătorii şi stilaţii „tineri bogaţi din Beverly Hills'. Aceşti băieţi şi fete cu adrese sonore au un stil de viaţă extravagant şi trăiesc într-o lume exclusivistă, în care la 20 şi ceva de ani sunt milionari, înarmaţi cu carduri de credit fabuloase, căţei miniaturali şi o groază de perechi de pantofi Louboutin.

Dar banii nu sunt totul, iar fiecare dintre aceşti tineri, unii dintre ei ameninţaţi de părinţii lor că le vor tăia fondurile, încearcă să-şi găsească locul în lume şi să-şi facă un nume cu o carieră şi o afacere proprie.

În frunte cu Dorothy Wang şi Morgan Stewart, care sunt prieteni foarte buni, cei cinci prieteni scoşi parcă din filmul “Clueless” (dar cu un twist modern) invită camerele de filmat în vieţile lor luxoase şi în lumea lor exclusivistă, în noul show săptămânal “#Rich Kids of Beverly Hills”, care are premiera duminică, 2 martie, la ora 22:00, numai la E!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare