; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Pe bune

Show-ul Pro TV „Pe bune?!”, cu Andi Moisescu, Costi Diță și Cosmin Natanticu, are dată de lansare

28 August 2017

Pro TV-ul a anunțat când va începe noul show al lui Andi Moisescu, în care vedeta îi are alături în platou pe Costi Diță și Cosmin Natanticu.

 

Astfel, emisiunea „Pe bune?!' începe luni, 11 septembrie, și va fi difuzată în fiecare luni și miercuri, de la 22.30.

În fiecare ediție a quiz-show-ului, cele două echipe formate din căpitani și câte un invitat special răspund la un set de întrebări neobișnuite, după care își pot paria toți banii adunați până atunci. Astfel, un răspuns corect poate dubla suma, iar unul greșit îi poate lăsa în final fără niciun ban. Câștigă echipa cu cei mai mulți bani în cont, iar aceștia se împart în mod egal susținătorilor echipei câștigătoare.

Formatul emisiunii este nou și se aseamănă destul de puțin cu alte emisiuni, având în comun doar faptul că există două echipe și doi căpitani, însă s-a adăugat neașteptatul. Poți afla că ce credeai tu că e greșit e corect, de fapt. Că ce e logic și normal pentru  tine, pentru altcineva e de neconceput și invers. Cred că nu ai cum să rămâi total indiferent, nu ai cum să nu râzi măcar un pic, nu ai cum să nu zici: Pe bune?!', a declarat Costi Diță.

 

Cosmin Natanticu a completat:

 

„În primul rând, acest quiz show este ceva nou și, automat, o provocare. Tot ce face parte din acest proiect este foarte tare, de la formatul emisiunii la echipă, dar mai ales faptul că am ocazia și plăcerea să fiu coleg cu Andi Moisescu și Costi Diță. Formatul este unul interesant și extrem de amuzant, care implică publicul din platou, dar și pe cel de acasă. Aici toată lumea are de câștigat, indiferent dacă participă activ sau pasiv.'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare