; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Poze_concurenti

Show-ul “Dansează printre stele” pune la bătaie un premiu de 50.000 de euro

01 October 2014

Lupta în pași de dans începe duminică, 5 octombrie, de la 20:30, la Antena 1, iar Alina Eremia și Iuri Ribac, Alina Pușcaș și Bogdan Boantă, Cosmina Păsărin și Bruce, Diana Munteanu Niculescu și Ștefan Ciubotaru, Raluka și Lilian Cărăuș, Sandra Izbașa și Petrișor Ruge, Cosmin Seleși și Maria Popescu, Mihai Ristea și Luiza Comșa, Muneer și Stela Domnițanu, Nicolai Tand și Elena Andreianu, Speak și Cocuța și Vladimir Drăghia și Elena Voscoboinic luptă nu doar pentru titlul de cea mai bună pereche de la „Dansează printre stele', ci și pentru marele premiu, de 50.000 de euro.

poze_concurenti

Cei 24 de concurenți petrec în sala de repetiții ore în șir pentru a se asigura că prind un loc fruntaș în clasamentul primei ediții. Ei nu trebuie să convingă doar membrii juriului că stăpânesc foarte bine stilurile de dans, ci și telespectatorii, al căror vot contează la fel de mult ca notele date de Mihai Petre, Jojo (Cătălina Grama) și Igor Munteanu.

Perechile intrate în competiția de dans de la Antena 1 vor afla abia duminica următoare care este clasamentul final, după ce va fi făcută media dintre notele oferite de juriu și voturile telespectatorilor. Perechile clasate pe ultimele două locuri vor dansa încă o dată, iar juriul va decide care este echipa care din acel moment nu mai „Dansează printre stele'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare