; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Victor Melian

Show-ul culinar „Vine CHEFul”, la debut | Cine e Gordon Ramsay de România

10 March 2015

Pro TV va difuza începând din această seară, de la ora 21.30, un nou show culinar. „Vine CHEFul', a cărui gazdă va fi Victor Melian, are la bază formatul „Kitchen Nightmares'. Emisiunea va putea fi urmărită în fiecare marți.

Victor Melian

Victor Melian este pregătit să schimbe mersul lucrurilor din bucătăria restaurantelor cu probleme din România. El pornește la drum prin toată țara, pentru a ajuta restaurante aflate în situații delicate. El va avea la dispoziție câteva zile pentru a le salva de la faliment.

Vor fi examinate până în cel mai mic detaliu meniul, calitatea preparatelor, costul acestora, bucătarii, personalul sau echipa de servire.

În prima zi, CHEF-ul va identifica problemele cu care se confruntă proprietarii restaurantelor. Urmează punerea în aplicare a planului de acțiune care cuprinde rebranding-ul preparatelor și discuția cu întreg staff-ul restaurantului, inducând o stare generală descrisă de un singur cuvânt: schimbare. Ulterior, restaurantul va fi închis pentru a începe marea schimbare, de la meniuri, la service.

În ultima zi, proprietarul va descoperi schimbările iar CHEF-ul îi va prezenta meniul, schimbările decorative, îmbunătățirile din bucătărie și modalitățile de promovare.

Show-ul original ce îl are în rol principal pe Gordon Ramsay a început să fie difuzat acum 10 ani în Marea Britanie, fiind ulterior difuzat în peste 150 de țări. 123 de restaurante din 99 de orașe au fost vizitate de faimosul Chef ce a găzduit varianta britanică a acestei producții de succes. Formatul presupune schimbarea completă a restaurantelor aflate în situații extrem de delicate.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare