; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Clipa de fericire (1)

“Clipa de fericire”, cu Amalia Enache, începe la Pro TV pe 25 noiembrie

11 November 2015

Telespectatorii vor cunoaște, începând de miercuri, 25 noiembrie, de la ora 20.30, adevărați eroi, care își duc cu demnitate poveștile, uneori greu de imaginat, care luptă pentru fericirea lor și vor descoperi adevărate demonstrații de iubire necondiționată, pasiune, implicare și hotărâre.

[Not a valid template]

Amalia Enache, prezentatoarea emisiunii, a declarat: „Este foarte greu să vorbești despre fericire, uneori cu cel mai drag om nu ajungi să o și exprimi, cu atât mai puțin la televizor și în zilele noastre. Dar nu asta căutăm cu toții, de fapt?! Fericirea! Și tocmai pentru că ea se trăiește, nu se vorbește, în acest show veți trăi prin poveștile unor oameni cu destine excepționale esența a ceea ce ne face pe toți fericiți. E un pariu pe care îndrăznesc să-l fac cu telespectatorii Pro TV: arătăm că destinele pot fi reparate, că oamenii care merită ajung să și primească, că fericirea stă în generozitate, decență, iubire. Știu cum e să vrei să oprești «Clipa de fericire». Știu și că ea are obiceiul să fugă repede. Dar mai știu că avem o seară pe săptămână în care îi dedicăm timp special, la Pro TV. Vă aștept să trăim «Clipa de fericire»!'.

Show-ul își propune să aducă în prim plan valoarea adusă de fericirea adevărată, emoția aceea atât de intensă, încât este molipsitoare și reușește să treacă de bariera televizorului, până la cei de acasă.

Clipa de fericire' este o emisiune produsă de Constantin Entertainment.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare