; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

_MIS5310 mica

Show-ul „Big Star’s Little Star” de la Antena 1 are titlu în română și prezentator: Dan Bittman!

24 August 2017

N-a trecut nici o lună de când Antena 1 anunța că a cumpărat, pentru această toamnă, încă un format tv, „Big Stars Little Star'. Și iată că astăzi, postul anunță într-un comunicat noi informații.

Așadar, Dan Bittman revine în televiziune și va prezenta, în această toamnă, la Antena 1, show-ul „Aici eu sunt vedeta!'.

Realizată pe baza formatului britanic „Big Stars Little Star', emisiunea „Aici eu sunt vedeta!' aduce în fața telespectatorilor celebrităţile așa cum acestea nu au mai apărut niciodată: prin ochii propriilor copii! Astfel, la „Aici eu sunt vedeta!', starurile autohtone și copiii lor vor intra într-o competiție distractivă care va demonstra cât de bine se cunosc, de fapt, unii pe alții.

„Am emotii, pentru că în această emisiune vor veni mulţi prieteni de-ai mei împreună cu copiii lor, foarte haioşi şi dezinvolţi. Vor fi întrebări amuzante, răspunsuri şi situaţii şi mai hazlii, în baza cărora cei de acasă îi vor descoperi pe aceşti prieteni ai mei, artiştii, altfel decât îi ştiau, adică prin ochii copiilor lor. Cine va şti mai multe despre copilul lui va aduna mai multe puncte şi va intra în marea finală', a declarat Dan Bittman, prezentatorul show-ului.

Dan Bittman este unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi artişti rock ai României. Pe parcursul unei cariere muzicale de peste 30 de ani, celebrul solist vocal al trupei Holograf a lansat, alături de colegii săi, numeroase hituri.

În anul 2000, Dan Bittman și-a început cariera în televiziune, la TVR, unde a prezentat, alături de Anca Ţurcaşiu, emisiunea „Ba da, Ba nu'. Au urmat „Bravo, bravissimo', pe care a prezentat-o între 2001 și 2003, și „Dănutz SRL', a cărui gazda a fost din 2004 până în 2012. În perioada 2012 și 2014 a fost membru al juriului „X Factor', alături de Cheloo și Delia.

Save

Save

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare