; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jocuri de celebritate mic

Nou la Pro TV: „Jocuri de celebritate” cu Bobonete, Strunilă și Ipate

30 August 2016

Din 14 septembrie, la Pro TV, Jocuri de celebritate îi va aduce în fața telespectatorilor pe Mihai Bobonete, Octavian Strunilă și Paul Ipate, în zilele de miercuri și joi, de la 22.30. Alături de ei, într-un decor special și o atmosferă de petrecere, invitați celebri, dar și oameni obișnuiți vor veni pentru a se distra împreună.

Jocuri de celebritate

Rețeta este pe cât de simplă, pe atât de amuzantă: jocuri antrenante, o gazdă carismatică, două echipe formate din patru persoane – un căpitan, alături de două celebrități și un invitat special, o persoană care nu face parte din lumea publică. Toți se vor distra participând la probe simpatice, încercând să strângă cât mai multe puncte pentru a câștiga premiile oferite în show. Pe lângă seara plină de distracție alături de vedetele sale preferate, invitatul poate câștiga marele premiu, în valoare de 10.000 de lei.

Mihai Bobonete, gazda emisiunii Jocuri de celebritate, va scoate în evidență, prin stilul inconfundabil și simțul umorului, toate probele trăsnite prin care vor trece invitații săi. Octavian Strunilă și Paul Ipate sunt cei doi căpitani de echipă, care au o misiune foarte importantă: aceea de a acumula cât mai multe puncte cu echipa lor și de a-și conduce coechipierii către câștig.

„Jocuri de celebritate este o adevărată petrecere! Practic, m-am simțit ca la mine acasă, înconjurat de prieteni, la o seară de distracție, care s-a lăsat cu hohote de râs după un joc de mimă! Sunt convins că și telespectatorii vor intra rapid în jocurile noastre, se vor implica, vor încerca să ghicească și îi va prinde rapid competitivitatea. Strunilă și Ipate sunt de-a dreptul savuroși ca adversari și nu scapă niciun moment fără să facă măcar o glumă, așa că vă așteptăm să ne jucăm Jocuri de celebritate, din 14 septembrie!', a declarat Mihai Bobonete.

„Mă bucur că fac acest proiect alături de Paul. Noi, chiar din Ferma Vedetelor, am promis să facem lucruri împreună, iar acum, cu această emisiune, cred că împlinim cumva așteptările telespectatorilor. Jocuri de celebritate este un format foarte interesant, care va aduce acel element surpriză în contextul actual al televiziunilor din România. Este o emisiune inteligentă cu un conținut cu adevărat savuros!', a spus Octavian Strunilă.

„Ce poate fi mai frumos decât să te duci la serviciu ca să te distrezi? Sunt foarte fericit că fac parte din echipa Jocuri de celebritate și sunt și mai bucuros că lucrez cu Bobo și Strunilă. O emisiune curată, cu oameni faini și o super atmosferă!', a completat Paul Ipate.

Din 14 septembrie, telespectatorii sunt invitați miercurea și joia, de la 22:30, pentru a afla ce este CineMiau, Bolul Kaboom, Toate la timpul lor, Puzzle cu vedete, Ia-mă, nene! și se vor distra cu Mima perfectă, Mono-Ton, dar și alte probe simpatice, care vor duce amuzamentul la cote maxime.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare