; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ShowdeSeara

„Show de seară cu Viorel Dragu” revine cu un nou sezon la Comedy Central

02 November 2017

„Show de seară cu Viorel Dragu'  revine pe micile ecrane la Comedy Central cu un nou sezon luni, 6 noiembrie, de la ora 20.00. Cel de-al doilea sezon va avea șapte episoade, fiecare cu o durată de 30 de minute, la care se adaugă un episod special dedicat sărbătorilor de iarnă.

Echipa de scenariști și corespondenți care apar în emisiune este formată în continuare din Viorel Dragu, Sergiu Floroaia, Dan Frînculescu, Sorin Pârcălab, Toma Alexandru și Cristi Popesco.

O altă diferență față de cel dintâi sezon al emisiunii este că invitații VIP apar încă din primul episod al celui de-al doilea sezon. Pentru început, Vio își va confrunta propria carieră cu aceea a vechiului său prieten, Mihai Bobonete.

Formatul emisiunii „Show de seară cu Viorel Dragu' permite și o analiză satirică a știrilor săptămânii, și o dezbatere – între prezentator și corespondenți sau celebrități invitate – a unor subiecte la ordinea zilei, fie ele din popcult sau sociale. Printre invitați se vor număra vedete din muzică, showbiz și media.

Premiera celui de-al doilea sezon al emisiunii Show de seară cu Viorel Dragu are loc pe 6  noiembrie, ora 20:00, la Comedy Central. În fiecare luni, se va difuza un nou episod, urmat de reluarea celui de săptămâna trecută.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare