; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Adrian Cristea   Kanal D

Shimbare la „Vulturii de noapte”, de la Kanal D. Bursucu îi ia locul lui Giani Kiriță

15 October 2018

Giani Kiriță îi va antrena pe Faimoșii de la „Exatlon' în Republica Dominicană, iar atribuțiile vulturului vor fi preluate de Bursucu.

Odată cu plecarea lui Giani Kiriță în Republica Dominicană, acolo unde își va exercita sarcinile de antrenor al Echipei Faimoșilor de la „Exatlon', formula prezentatorilor show-ului „Vulturii de noapte' se va schimba; celor doi vulturi, Victor Slav și Cătălin Cazacu li se va alătura Bursucu, cel care va prelua „atribuțiile de vultur' ale lui Giani Kiriță.

În ediția difuzată aseară a late night show-ului „Vulturii de noapte', ștafeta a fost predată lui Bursucu, odată cu sfaturile fostului fotbalist al clubului Dinamo. Bursucu i-a transmis un mesaj lui Giani Kiriță, încurajându-l pe acesta, în proiectul „Exatlon'.

Eu nu iți voi lua locul în emisiune, pentru că unul este Giani Kiriță. Știu cât de mult ți-ai dorit să te reîntorci în Republica Dominicană, la Exatlon, și îți mulțumesc că mi-ai dat ocazia să fiu aici, cât timp tu vei fi plecat acolo', i-a transmis Bursucu lui Giani Kiriță.

La finalul ediției de aseară, Cătălin Cazacu a anunțat o altă surpriză pentru telespectatori; cei care doresc să ia parte la acest show, să facă parte din publicul emisiunii, în platou, sunt rugați să se înscrie la [email protected]

Nu ratați cel mai incendiar show al nopții, „Vulturii de noapte', difuzat în fiecare vineri, de la 23.15, la Kanal D!

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare