Homepage  / Vedete străine

Shiloh Jolie-Pitt, apariție uluitoare alături de frații săi. Motivul pentru care seamănă tot mai mult cu tatăl ei, Brad Pitt

Shiloh Jolie-Pitt, apariție uluitoare alături de frații săi. Motivul pentru care seamănă tot mai mult cu tatăl ei, Brad Pitt
7

de Roxana Mirea,

Shiloh Jolie-Pitt și frații ei, Zahara și Pax, au fost surprinși în timp ce ieșeau dintr-un magazin pentru animale de companie. Cei trei copii ai lui Brad Pitt și ai Angelinei Jolie au ieșit la plimbare, în Los Angeles, în ținute lejere. Shiloh a fost cea care a ieșit cel mai mult în evidență datorită look-ului ei, care o face să semene tot mai mult cu celebrul actor Brad Pitt.

Shiloh Jolie-Pitt, la plimbare cu frații ei prin Los Angeles

Shiloh Jolie-Pitt, în vârstă de 17 ani, a păstrat un look relaxat, în timp ce mergea la un magazin de animale de companie din Los Angeles, potrivit hollywoodlife.com.

Adolescenta seamănă din ce în ce mai mult cu tatăl ei, Brad Pitt, în vârstă de 59 de ani. Cândva comentată ca fiind o copie a Angelinei Jolie, dar odată cu trecerea anilor, Shiloh seamănă tot mai mult cu Brad Pitt, mai ales de când a decis să se radă în cap.Celebrul actor a optat și el pentru această tunsoare, acum ceva timp.

Shiloh era împreună cu sora ei, Zahara, în vârstă de 18 ani, și fratele ei, Pax, în vârstă de 19 ani. Cei trei frați au fost surprinși împreună luni, 3 iulie, după ce au cumpărat hrană pentru câini de la un magazin de animale de companie. Shiloh a adăugat la look-ul ei un hanorac negru supradimensionat, cu glugă.

Între timp, Zahara, care studiază la HBCU Spelman College, a purtat o pereche de blugi, inspirați din moda anilor ’90 și un maiou de o culoare ruginie. În ciuda vremii călduroase, ea și-a pus un cardigan crem pe deasupra și a completat ținuta cu adidași negri, o geantă de umăr și o mască de protecție neagră pentru față.

Pax a optat pentru un tricou cu dungi galbene și albe, pantaloni negri largi și adidași. Și-a completat look-ul casual cu ochelari de soare care amintesc de cei pe care îi poartă de obicei mama lui, Angelina Jolie.

Rome Film Fest 2021: Red carpet ‘Eternals’Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Această apariție vine la două zile după ce trioul a fost văzut, de asemenea, la cafeneaua din Los Feliz, Maru Coffee, împreună cu fratele mai mic Knox, în vârstă de 14 ani, sâmbătă, 1 iulie. Sora geamănă a lui Knox, Vivienne, nu a luat parte, în mod curios, la ieșirile fraților ei, în ultimele zile. Pe de altă parte, celălalt frate al lor, Maddox, în vârstă de 21 de ani, se pare că este încă în Asia, unde studiază la prestigioasa Universitate Yonsei din Coreea de Sud.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton