Homepage  / Vedete străine

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, o dansatoare extrem de talentată. Ce dezvăluiri a făcut coregraful care lucrează cu tânăra de 18 ani

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, o dansatoare extrem de talentată. Ce dezvăluiri a făcut coregraful care lucrează cu tânăra de 18 ani
9

de Cătălina Matei,

După ce în urmă cu ceva timp un videoclip în care Shiloh Jolie-Pitt dansa s-a viralizat rapid și a făcut furori în online, iată că un nou filmuleț este acum în atenția presei. Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt nu a renunțat la pasiunea sa pentru dans, iar coregraful cu care lucrează a făcut dezvăluiri despre ea.

Prima fiică biologică a actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt a împlinit 18 ani pe 27 mai și demonstrează că este extrem de talentată la dans. Lucru confirmat și de coregraful Keelan Carter, care a postat rețelele sociale un clip în care Shiloh Jolie-Pitt dansează fenomenal.

Mai precis, Keelan Carter le-a dezvăluit celor de la Daily Mail că Shiloh sau Shi cum îi spun apropiații este foarte talentată și muncește foarte mult pentru a se dezvolta. În același timp, chiar dacă este fiica unor actori extrem de faimoși și a trăit tot timpul în lumina reflectoarelor, tânăra nu a profitat niciodată de celebritatea părinților săi, tot succesul i se datorează ei.

Shiloh este o dansatoare extrem de talentată, a dovedit că este dedicată și foarte muncitoare”, a declarat coregraful, potrivit Daily Mail.

Este o persoană sinceră, extrem de directă, care nu își folosește niciodată statutul de celebritate în avantajul ei”, a mai dezvăluit acesta.

Cqptură video Instagram

Shi nu se bazează pe numele ei faimos pentru a-și atinge obiectivele. Sincer, nici nu știam cine era la început și nu cred că asta contează, mai ales într-un studio de dans. Înțeleg că poate fi dificil să vezi persoana dincolo de statutul ei de celebritate, dar vă îndemn să faceți un efort pentru ea. Credeți-mă, merită”.

Totodată, Keelan a subliniat că videoclipurile recente cu Shiloh „au fost postate ca și cele ale altor dansatori are vin la sesiunile sau la cursurile sale”.

În urmă cu câteva zile, pe contul său de Instagram, Keelan a făcut public un videoclip în care apare Shiloh și alți trei dansatori chiar zilele trecute, în dreptul acestuia el scriind: „Abia aștept să fiu din nou în studio cu acești oameni talentați. În ultima perioadă, LA se simte ca acasă și mă bucur că am avut oportunitatea să întâlnesc atât de mulți oameni muncitori și minunați. Mă bucur de fiecare dată să vă am alături în studio, așa că vă mulțumesc, oameni buni”, a încheiat el.

Cine va primi custodia gemenilor Vivienne și Knox Jolie-Pitt

După mai multe înfățișări în instanță și o mulțime de declarații unul împotriva celuilalt,  Angelina Jolie și Brad Pitt par a fi ajuns la un consens în ce privește divorțul, scria Daily Mail în martie. Astfel, după 8 ani de conflict, cei doi ar putea fi despărțiți și în acte, în curând.

Până în prezent, Brad Pitt și-a dorit până acum 50-50 în ceea ce privește aranjamentele de custodie pentru copii, acum, nu ar mai ține cu dinții de această măsură. Prin urmare, Angelina Jolie va avea custodia fizică a minorilor, iar el va avea dreptul de a-i vizita.

Brad Pitt, acuzații dure din partea fiului său, PaxIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Gemenii Know și Vivienne (15 ani) sunt singurii copii biologici ai Angelinei și ai lui Brad Pitt care n-au ajuns la vârsta majoratului. Shiloh a împlinit deja 18 ani pe 27 mai.

Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton