Homepage  / Vedete străine

Shiloh, fiica Angelinei Jolie, este o dansatoare excelentă! Momentul surprins în sala de dans

Shiloh, fiica Angelinei Jolie, este o dansatoare excelentă! Momentul surprins în sala de dans

de Roxana Mirea,

Shiloh Jolie Pitt își arată atuurile artistice, nu ca actriță, ci ca dansatoare. O coregrafie interpretată de prima fiică biologică a Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt face furori pe internet. Este vizibil cu ochiul liber că adolescenta în vârstă de 15 ani este foarte talentată și nu ar fi de mirare dacă ar deveni o dansatoare profesionistă.

Shiloh, fiica Angelinei Jolie, este o dansatoare excelentă

În ultima perioadă, Shiloh nu contenește să uimească pe toată lumea, după ce a apărut îmbrăcată în rochie la premierele filmului „Etarnals”. S-a tot scris că Shiloh își dorește să fie bărbat, mai ales că în toate aparițiile sale publice fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt era îmbrăcată doar în ținute băiețești, asta până acum. De data acesta, Shiloh a surprins din nou pe toată lumea, cu o coregrafie interpretată chiar de ea.

Pe rețelele sociale, circulă un video (TikTok) în care Shiloh apare dansând pe melodia „Good ones”, de la Charlie XCX. Fiica Angelinei Jolie poartă o ținută largă, albastră, cu detalii albe. De asemenea, Shiloh poartă și mască de protecție neagră.

Shiloh i-a impresionat pe internauți cu dansul ei

Performanța lui Shiloh pe scenă poate fi considerată ca fiind agilă, ritmică și precisă, ceea ce a stârnit admirația internauților, care au reacționat cu mesaje de felicitări și cuvinte de laudă. „Ești foarte natură!!! Urmează-și visurile”, „Poezie în mișcare”, Incredibil! Este naturală și minunată”, „Este născută pentru a dansa” și „Bravo! Ține-o tot așa, Shiloh”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Deși, până acum Shiloh nu a menționat dacă va deveni actriță, călcând astfel pe urmele Angelinei Jolie și ale lui Brad Pitt, în acest video ea a arătat că are talent artistic, dar în alt sens. Numai timpul ne va spune ce carieră va alege să urmeze tânără. Până atunci, Shiloh ne dă de înțeles că îi place să danseze.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton