Homepage  / Vedete străine

Shifty Shellshock a fost găsit fără viață, în casă, la doar 49 de ani. Solistul formației Crazy Town se lupta de ani întregi cu dependența de droguri

Shifty Shellshock a fost găsit fără viață, în casă, la doar 49 de ani. Solistul formației Crazy Town se lupta de ani întregi cu dependența de droguri
5

de Cristina Țapu,

Rapperul Shifty Shellshock din Los Angeles a fost descoperit decedat în locuința sa. El a fost co-fondator al trupei rap rock Crazy Town, renumită în special pentru hitul „Butterfly”.

Solistul formației Crazy Town a murit la 49 de ani

Potrivit The Sun, o declarație a biroului medicului legist din Los Angeles a indicat că Seth Binzer, cunoscut ca Shifty Shellshock, a murit pe 24 iunie 2024. Rapperul a fost găsit decedat la domiciliu, însă cauza morții nu a fost încă stabilită.

Shellshock a co-fondat trupa Crazy Town împreună cu Bret Mazur, pe care l-a întâlnit în 1992. Cei doi au format inițial trupa Brimstone Sluggers în 1995, înainte de a înființa Crazy Town în 1999.

Shifty Shellshock squares up to security during a late night skirmish in HollywoodIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„Butterfly” a devenit cel mai de succes și notabil single al trupei, atingând poziția de top în Billboard Hot 100 și rămânând acolo timp de două săptămâni.

Datorită acestui hit, albumul lor de debut, „The Gift of Game”, s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare și a ajuns numărul unu în mai multe țări, deși succesul a fost de scurtă durată.

Shellshock s-a luptat ani întregi cu dependența de alcool și stupefiante

Shellshock a vorbit deschis despre luptele sale cu dependența și a participat la mai multe reality show-uri pe această temă, inclusiv două sezoane ale emisiunii „Celebrity Rehab” de pe VH1 și două sezoane ale emisiunii „Sober House”.

În 2012, el a fost spitalizat după ce și-a pierdut cunoștința și a intrat în comă. În 2022, artistul a fost arestat pentru conducere sub influența alcoolului. Deși a încercat în repetate rânduri să renunțe la viciile sale, se pare că nu a reușit niciodată, cu adevărat, să ducă un stil de viață echilibrat, departe de alcool și stupefiante.

Shellshock are trei copii: Halo, Gage şi Phoenix, care cu siguranță îi vor simți lipsa.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton