; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shia LaBeouf va face sex în realitate în „The Nymphomaniac”

16 August 2012

Actorul Shia LaBeouf (26 de ani) nu se teme să renunţe la haine pentru un poriect artistic – a demonstrat-o deja cu videoclipul trupei Sigur Rós, „Fjogur Piano', în care a apărut nud. Acum, Shia explică mai multe despre noul lui proiect cinematografic, pelicula lui Lars von Trier, „The Nymphomaniac' (2013), în care va repeta figura.

Filmul e povestea maturizării sexuale a unei femei (Charlotte Gainsbourg), de la naştere până la 50 de ani, va avea două versiuni (una mai explicită, cealaltă mai „blândă') şi von Trier doreşte să fie gata pentru Cannes 2013.

Se zvoneşte că din distribuţia peliculei „The Nymphomaniac' mai fac parte Nicole Kidman, Willem Dafoe şi Stellan Skarsgård.

„Filmul e exact ceea ce credeţi că e. De exemplu, avem o notă la începutul scenariului care spune că tot ceea ce facem în film facem în realitate. Tot ce e ilegal va fi filmat cu imagini blurate. În rest, totul va fi pe bune', a povestit Shia LaBeouf pentru MTV News.

Actorul a spus că toţi colegii lui sunt pregătiţi să facă tot ce se va cere pe platouri. „The Nymphomaniac' nu va fi prima peliculă în care actorii chiar vor face sex: alte două exemple recente sunt „Intimacy' (2001) şi „Antichrist' (2009) – ultimul tot al lui von Trier, în care s-au folosit dubluri pentru scenele cu pricina.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare