Homepage  / Vedete / Vedete străine

În mijlocul unui scandal mediatic, Shia LaBeouf a fost surprins alături de noua sa parteneră

În mijlocul unui scandal mediatic, Shia LaBeouf a fost surprins alături de noua sa parteneră

de Redactia Tvmania

În mijlocul unui scandal mediatic în care  Shia LaBeouf cunoscut din pelicule precum „Fury' sau „Transformers' este acuzat de fosta sa parteneră, FKA Twigs de agresiune sexuală și fizică și abuz emoțional se pare că actorul ar avea o nouă parteneră, anunță DailyMail.

Actorul a fost surprins de paparazzi în compania iubitei sale, actrița Margaret Qualley, pe care o săruta cu patos. 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Film Desen Var (@filmdesenvar)

Relația dintre cei doi iese la iveală la doar câteva luni după ce aceștia au jucat împreună în scurtmetrajul Love Me Like You Hate Me, folosit pentru a promova piesa lui Rainey, sora lui Margaret Qualley. 

Margaret Qualley este unul dintre cei trei copii pe care actrița Andie McDowell îi are cu fostul ei soț Paul Qualley, cu care s-a căsătorit în 1986 și a divorțat în 1999.

Shia LaBeouf, acuzat de agresiune sexuală și fizică și abuz emoțional

 

FKA Twigs, fosta logodnică a lui Robert Pattison, a intentat și un proces împotriva lui LaBeouf și a spus public problemele prin care a trecut. 

„S-ar putea să vă surprindă să aflați că am fost într-o relație abuzivă din punct de vedere emoțional și fizic. A fost dificil pentru mine să procesez ce s-a întâmplat, în timp ce se întâmpla și după, pentru că nu am crezut că mi se va întâmpla vreodată așa ceva. De aceea am decis că este important pentru mine să vorbesc despre asta și să încerc să-i fac pe oameni să înțeleagă că atunci când ești sub controlul unui abuzator sau într-o relație intimă violentă, să pleci nu pare o opțiune sigură sau ușor de realizat.’

Cântăreața a recurs la justiție, astfel că acum există un proces în care Shia LaBeouf e acuzat de agresiuni, și a motivat în postarea onestă de pe Instagram motivele pentru care a făcut asta.

 „Al doilea cel mai mare coșmar al meu este să fiu nevoită să spun lumii că sunt o supraviețuitoare a violenței domestice, dar cel mai mare coșmar e să nu spun nimănui, știind că aș fi putut să ajut măcar o persoană dezvăluindu-mi povestea.’

Nu e prima oară când Shia LaBeouf este acuzat de diverse comportamente toxice, chiar ilegale. Acesta a fost acuzat în repetate rânduri de plagiat pentru felurite proiecte. A fost arestat pentru tulburarea liniștii publice sub influența alcoolului și a fost implicat în altercații violente, care au fost filmate, cu fosta sa parteneră, Mia Goth.

Acum, Shia LaBeouf e acuzat de agresiuni, după ce FKA Twigs a vorbit despre faptul că a avut nevoie de ajutorul unui psiholog pentru a ieși din relație. Actorul a făcut declarații în acest sens.

 „Nu am scuze pentru alcoolismul și agresiunile mele, pot doar să le raționalizez. Am fost abuziv cu mine și cu cei din jur ani de zile. Am o istorie în acest sens, rănindu-i pe cei mai apropiați. Îmi este rușine de această istorie și îmi pare rău că am rănit oameni. Nu mai pot spune nimic altceva.’

 

 

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton