; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Shia LaBeouf a fost bătut într-un bar

07 February 2011

Actorul Shia LaBeouf (24 de ani) a fost implicat într-o bătaie, ajungând să fie încătuşat de poliţie, scrie dailyexpress.co.uk. Aflat în barul „Sherman Oaks' din Los Angeles, actorul s-a luat la harţă cu alt bărbat, care l-a pocnit în faţă, un martor explicând ulterior că Shia nu a fost cel care a început bătaia.

Nu s-a făcut nici o arestare, dar actorul a fost încătuşat şi reţinut timp de 20 de minute. Aceasta nu este prima dată când actorul din seria „Transformers' este implicat într-un scandal. În noiembrie 2007, a fost arestat după ce a refuzat să iasă dintr-o farmacie din Chicago (acuzaţiile au fost retrase ulterior), iar în martie 2008 a fost emis un mandat de arestare pe numele lui după ce nu s-a prezentat la tribunal (fusese acuzat că fumase într-un loc interzis).

Apoi în iulie 2008 a fost prins conducând beat şi arestat, iar cu o altă ocazie permisul i-a fost suspendat timp de un an după ce a refuzat să facă testul fiolei, în urma unui accident de maşină în care a fost implicat.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare