; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Aventurile lui Sherlock Holmes continuă!

17 January 2012

Vreme de 90 de minute (adică durata ultimului episod din sezonul doi, difuzat duminică seara în Marea Britanie), fanii serialului Sherlock' n-au ştiut dacă protagonistul va supravieţui sau nu, sau dacă va exista şi un al treilea sezon al popularei producţii.

Potrivit Daily Mail, însă, reţeaua BBC a confirmat că serialul va reveni la anul, după ce telespectatorii au inundat site-urile de socializare cu mesaje în care cereau o clarificare.

În ultimul episod al actualei serii, fanii au văzut cum eroul negativ Moriarty i-a distrus reputaţia celebrului detectiv, interpretat de Benedict Cumberbatch, înainte de a-l forţa să se sinucidă pentru a-şi salva prietenii.

Ultima secvenţă, însă, a lăsat soarta lui Holmes în aer, aşa că privitorii au insistat să ştie ce se întâmplă de fapt cu favoritul lor.

V-am făcut-o!'

Creatorul Steven Moffat a alimentat panica fanilor cu o serie de mesaje criptice care au precedat difuzarea ultimului episod. Ce zi tristă. O zi în care un mare om va cădea şi un om bun va plânge. Sfârşitul unei ere începe la ora 21.00, la BBC 1', a scris acesta pe contul personal de Twitter.

Săptămâna trecută, oficialii BBC au refuzat să confirme existenţa unui al treilea sezon, amânând anunţul până după ultimul episod din sezonul doi.

Moffat a revenit pe Twitter la finalul acestuia: Bineînţeles că va fi şi sezonul trei – a fost antamat o dată cu cel de-al doilea. V-am făcut-o!'.

În adaptarea BBC după celebrele poveşti ale lui Arthur Conan Doyle, aventurile lui Holmes (Cumberbatch) şi ale asistentului John Watson (Martin Freeman) s-au dovedit o mină de aur pentru postul public britanic.

La noi, AXN a difuzat primul sezon al producţiei, care a constat în trei episoade a câte o oră şi jumătate fiecare.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare